14 / 05 / 2024

Murat Can Görgün

Murat Can Görgün

Eko Tasarım Mühendislik Danışmanlık Mümessillik İnşaat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Can Görgün tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Kasım'da kuruldu.

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Savaş tarafından kuruldu.

Görgün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görgün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Caner Görgün tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi?

Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi? İşte ayrıntılar...

Yeni Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün oldu! Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Savunma Sanayii Başkanlığına Sayın Haluk Görgün’ü atamıştır” denildi.

Prof. Dr. Haluk Görgün Kimdir?

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Prof. Dr. Haluk Görgünün mesleği nedir? Prof. Dr. Haluk Görgün nereden mezundur? İşte detaylar!

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Cemal Cenk Güler tarafından kuruldu.

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te İsmail Gorgün tarafından kuruldu.

Murat Hoşgör Eminevim Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü oldu!

Tasarruf finansman sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Eminevim’de, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine Murat Hoşgör getirildi. 

Murat Levent Tatlıcı'nın miras davasında yeni gelişme!

2013 günü beyin kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Murat Levent Tatlıcı’nın Amerikalı eşi Donna Marie Tatlıcı, kayınvalidesi Sevil Tülin Turner’e dava açtı. Amerikalı gelin, eşi Levent Tatlıcı’nın ölmeden 4 ay önce ABD’de hazırladığı vasiyetnamenin Türkiye’de de tanınmasını talep etti.

Görgülü Mühendislik Taahhüt İnşaat İç Dış Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Görgülü Mühendislik Taahhüt İnşaat İç Dış Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Aksoy tarafından kuruldu.

Murat Can Elmalı kimdir?

Cushman And Wakefield Tasarım İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Anonim Şirketi kurucularından olan Murat Can Elmalı kimdir? Murat Can Elmalı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte cevabı...

Murat Can Görgün Haberi

Murat Can Görgün

Eko Tasarım Mühendislik Danışmanlık Mümessillik İnşaat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Can Görgün tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da kuruldu. 


Eko Tasarım Mühendislik Danışmanlık Mümessillik İnşaat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Binaların elektromekanik sistemlerinin ekolojik prensiplere uygun olarak tasarlanması. b. Binaların elektromekanik sistemleri hakkında ekolojik prensiplere uygun olarak danışmanlık ve kontrollük hizmetleri. c.  Elektromekanik sistemlere ait ekolojik ekipmanların ve malzemelerin yurtdışından ithali,mümessilliğinin ve temsilciliğinin yapılması ,satışının yapılması ,montajlarının yapılması ,bu konuda süpervisyon hizmetlerinin ve satış sonrası servis hizmetlerinin verilmesi d.   Elektromekanik sistemlere ait ekolojik ekipmanların ve malzemelerin yurtiçinden temini,mümessilliğinin yapılması,satışının yapılması,montajlarının yapılması,bu konuda süpervisyon hizmetlerinin ve satış sonrası servis hizmetlerinin verilmesi. e. Her türlü inşaat ihalelerine girilerek inşaat işlerinin yapılması. f....