14 / 05 / 2024

Ekonomist Kaan Sarıaydın,

Ekonomist Kaan Sarıaydın,

Ekonomist Kaan Sarıaydın, doların 3 TL'ye düşürülebileceğini söyledi ve nasıl yapılacağını tek tek sıraladı.



Ekonomideki kötü gidişatın yönetimle alakalı olmadığını öne süren Kaan Sarıaydın, Misak-ı Milli topraklarını geri alma arzusunda olduğunu yazdı. 

Anadolu insanının kadirşinas ve mert olduğunu belirten Sarıaydın, söz konusu vatansa kimsenin sitem etmeyeceğini savunarak yazısını şöyle bitirdi:

'Bir çocuk anasız ve babasız büyür, devletsiz ve hürriyetsiz büyümez' diyen ataları vardır Anadolu insanının…"

Ekonomist Kaan Sarıaydın,

Editörün Notu: Bu haber 19 Haziran 2022, saat 16.16'da yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 33 kuruş, euro 18 lira 15 kuruş, altının gramı ise bin 24 lira 13 kuruş değerindedir.

Temmuz ayında asgari ücrete ara zamda yeni gelişme! Resmen açıklandı

Ekonomist Selçuk Geçer'den tarihi altın ve dolar uyarısı!

İslam Memiş altın ve dolar için o tarihi işaret etti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön