27 / 04 / 2024

Ekonomist Prof. Dr. Seyfettin Erdoğan açıkladı! Dolar kuru seçimlerden sonra ne olacak?

Ekonomist Prof. Dr. Seyfettin Erdoğan açıkladı! Dolar kuru seçimlerden sonra ne olacak?

Elinde dolar olanlar ya da dolar almak isteyenler dolar kurunun ne olacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki dolar kuru seçimden sonra ne olacak? İşte Ekonomist Prof. Dr. Seyfettin Erdoğan'ın dolar yorumu...



Elinde dolar olanlar ya da dolar yatırımı yapmak isteyenler dolar kurunun merakla beklenen seçimlerden sonra ne olacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. 

Peki dolar kuru ne olacak? Dolar kuru düşecek mi? Dolar kuru yükselecek mi? Yerel seçimlerden sonra dolar kuru ne olacak? İşte doları olanların ya da dolar almak isteyenlerin merak ettiği o soruların yanıtları...

Ekonomist Prof. Dr. Seyfettin Erdoğan Haberlercom'da Melis Yaşar'a yaptığı açıklamada, 31 Mart tarihindeki yerel seçimlerden sonra döviz kurunun nasıl bir yol izleyeceği ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Haberlercom'da yer alan habere göre Ekonomist Prof. Dr. Seyfettin Erdoğan merakla beklenen yerel seçimlerden sonra döviz kurunda ılımlı bir artış trendi beklediğini belirtti.

İşte seçimlerden sonra kurda yüzde 15'lik artış beklediğini söyleyen Ekonomist Prof. Dr. Seyfettin Erdoğan'ın konu ile ilgili o açıklamaları...

Ekonomist Prof. Dr. Seyfettin Erdoğan açıkladı! Dolar kuru seçimlerden sonra ne olacak?

Ekonomist Prof. Dr. Seyfettin Erdoğan konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerden sonra döviz kurunda yaşanabilecek hareketliliğe ilişkin bazı detaylara değindi. Seyfettin Erdoğan, açıklamasında yerel seçimlerden sonra döviz kurunda yüzde 15'lik artış beklediğini söyledi.


"DÖVİZİN 20 TL BANDINA GELMESİ MÜMKÜN DEĞİL"

Yaptığı açıklamada "Seçimden sonra döviz 20 TL olacak" iddiaları ile ilgili de bir açıklama yapan Ekonomist Prof. Dr. Seyfettin Erdoğan dövizin 20 Türk Lirası bandına gelmesinin mümkün olmadığını söyleyerek, dolar kurunun büyük bir şekilde düşmesi ihracatın gerilemesi ve Türkiye ekonomisinin zarar görmesi demek olduğunu belirtti.

Peki dolar kuru ne kadar? 18 Şubat 2024 dolar kuru ne kadar? İşte son dakika dolar kuru...

Yatırımcıların gözdesi dolar kuru bu haftayı yüzde 0,47 değer kazanarak kapattı. Dolardaki yüksek ivmeli grafik trendini koruyarak hareketini sürdürürken yatırımcılar da dolar kurundaki son durumu merak ediyor.

18 Şubat pazar günü dolar kurunun alış fiyatı 30,82 TL, satış fiyatı ise 30,84 TL'den işlem görüyor. 
 

Ünlü Fransız jeolog Le Pichon'un öğrencileri yeni büyük depremler hakkında bilgi verdi!

TOKİ'den 8 yeni kampanya müjdesi! Bu illerde 2 bin 585 yeni konut için düğmeye basıldı!

Kent planlamacısı Buğra Gökce, ev kiralarındaki artış beklentisini madde madde açıkladı!


Geri Dön