Altın & Dolar

Ekonomist Ramazan Kurtoğlu'ndan acil çağrı: Hemen altın alın!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu 2024 yılının zor geçeceğini belirterek ''hemen altın alın'' diyerek vatandaşlara seslendi. 2024 yılının zor geçeceğini belirten Kurtoğlu ''hemen altın altın '' diyerek yatırımcıları uyardı

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, altın ile ilgili yatırımcıları heyecandıracak açıklamalarda bulundu. 2024 yılının zor geçeceğini belirten Kurtoğlu ''hemen altın altın '' diyerek yatırımcıları uyardı.

''HEMEN ALTIN ALIN''

Altının ons fiyatı dün döviz kuruna paralel olarak değer kazandı. Gram altın fiyatı güne 1,4 artışla başlayarak 1489 liradan günü tamamladı. Altının gram fiyatı yeni güne de yükselişle başlarken, yüzde 0,3 artışla 1493 lira oldu. Altın ons fiyatı dün 0,8 artışla dört günlük düşüş eğilimi 1957 dolardan sonlandırdı. 

Altının son durumunu değerlendiren Ramazan Kurtoğlu ''hemen altın alın'' diyerek şu ifadeleri kullandı: ''Bir kez daha ,korumanız için değil hazırlıklı olmanız için; küresel ekonomi ve Türk ekonomisi daha kötü gelişmeler yaşayacak.

Rezerv para Savaşı şimdilik altın dolar savaşı şeklinde sürüyor. 2024  yılı daha zor geçecek. İki yıl mümkün olduğunca zaruri ihtiyaçların dışında sadece altın alınız" dedi.

16 Haziran son dakika altın fiyatları ne kadar oldu? Altın fiyatları kaç lira? Bugün altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları kaç lira? Gram altın, çeyrek, yarım ve tam altın ne kaç TL oldu? 16 Haziran 2023 altın fiyatlarında son durum...

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM NE?

Milyonlarca yatırımcı altın fiyatlarındaki son durumu merak ediyor. Altın fiyatları büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor.

Altının onsu kapanışta 1959 dolar, gram altın fiyatı 1496 lira, çeyrek altın fiyatı ise 2445 lira, yarım altın fiyatı 4889 lira, tam altın fiyatı 9734 lira, Ata altın fiyatı 9988 lira, Atabeşli altın 49,902 lira, gremse altın fiyatı ise 24,301 liradan işlem görüyor.

Altın işte bu rakamla çıtayı aşacak! Uzmanlardan öyle bir rakam geldi ki... Görenler gözlerine inanamadı!

Altında beklenen haber geldi! Altın yükselecek mi? Uzmanlardan peş peşe açıklama geldi! Panik yok!

Altında beklenen haber geldi! Altın yükselecek mi? Uzmanlardan peş peşe açıklama geldi! Panik yok!