09 / 05 / 2024

Ekonomist Selçuk Geçer dolarda fırtına kopacak dedi! Rakam verdi! Yarın öbür gün...

Ekonomist Selçuk Geçer dolarda fırtına kopacak dedi! Rakam verdi! Yarın öbür gün...

Ekonomist Selçuk Geçer, ''yarın öbür gün'' Türkiye'de ciddi kur kırılmasının olacağını belirterek dolarda fırtınanın kopacağını söyledi ve rakam verdi.



DOLARDA FIRTINA KOPACAK!

Selçuk Geçer Türkiye’de ciddi bir kur kırılmasının olacağını bize gösteriyor 35-40 liralık rakamla rakamlar bakın.  Altını çizerek söylüyorum. 35-40 liralık bir döviz kuru görürsek, dolar kuru görürsek öpüp başımıza koyalım, şükredelim. Çünkü bu bunu kontrol edemezsek yani 35-40 lira seviyesinde tutmayı başaramazsak ki tutabilecek elimizde bir güç olmadığı çok net. Onu söyleyeyim. Elimizde hiçbir güç yok şu anda. Dövizi belli bir seviyede tutabilmek için. Kur korumalı da artık bunun için yeterli değil bu bize çok ciddi katlanarak yükselişleri işaret eder.
Bu bize hiperenflasyonu işaret eder. Bu bize kontrolsüz bir ekonomiyi işaret eder. Bu bize yarın öbür gün fakirleşmenin daha da artacağını işaret eder.'' diyerek doların yükseleceini söyledi.

Son dakika dolar/TL kuru ne kadar? Bugün dolar kaç lira? 3 Haziran 2023 dolar kaç lira oldu? Dolar kuru kaç TL? 3 Haziran 2023 dolar/TL kuru...


Geri Dön