29 / 04 / 2024

Selçuk Geçer dolarda kıyamet tarihini açıkladı!

Selçuk Geçer dolarda kıyamet tarihini açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer, piyasalarda fırtınalar estirecek kişiyi açıkladı.



Dünya geneli ekonomi piyasaları, Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası'nın (Fed) açıklayacağı politikasına çevrildi. 

Ekonomist Selçuk Geçer, döviz piyasasında kıyameti koparacak gelişmeyi duyurdu.

Resmi Twitter hesabından bir açıklama yapan Geçer, Fed'in artıracağı faiz puanını 75 baz puan olarak ön görürken, bunun piyasaları etkilemeyeceğini ifade etti.

Selçuk Geçer, piyasalarda fırtına etkisi yaratacak asıl gelişmeyi de şöyle belirtti:

Selçuk Geçer dolarda kıyamet tarihini açıkladı!

"Asıl fırtına Powell konuşurken kopacak... Şahin söylem ortalığı kırıp geçirecek !!!" Geçer'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"Ahanda buraya yazıyorum.  FED 75 baz puan faiz arttıracak. Ama piyasa bu faizden etkilenmeyecek. Asıl fırtına Powell konuşurken kopacak... Şahin söylem ortalığı kırıp geçirecek 

Geçer asgari ücretin miktarını açıkladı: İşte beklenen rakam

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön