16 / 05 / 2024

Selçuk Geçer dolarda kıyamet tarihini açıkladı!

Selçuk Geçer dolarda kıyamet tarihini açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer, piyasalarda fırtınalar estirecek kişiyi açıkladı.



Temmuz ayında 5 bin 500 TL'ye çıkarılan asgari ücretin Aralık ayında toplanacak Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ne kadar arttıracağı merak ediliyor. 

Vatandaş 2023'te asgari ücrete yapılacak zammı tartışırken, piyasaların yakından tanıdığı ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den yeni tahmin geldi.

10 İLA 11 BİN LİRA ARASINDA 

Selçuk Geçer dolarda kıyamet tarihini açıkladı!

Asgari ücret hakkında beklentilerin 10 ila 11 bin lira arasında olduğuna dikkat çeken Geçer, EYT'nin de ‘takır takır’ geldiğine değindi.

Erdoğan "Asgari ücret zammıyla ilgili bundan öncekilerden çok daha farklı bir hazırlık içerisindeyiz" ifadelerini kullanmıştı.

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin ise "Asgari ücrete aralık ayında toplumu enflasyon karşısındaki tahribattan koruyacak en kapsamlı müdahaleyi yapacağız" diye konuşmuştu. 

Geçer'in dediği gibi asgari ücret 11 bin lira olursa, 591 dolara eşit olcak.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 01 Kasım 2022 tarihinde saat 18.18'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.60 Türk Lirası, euro 18,40 Türk Lirası, altının gramı ise 981 Türk Lirası değerinde.

İşte Nebati'nin düşük enflasyon için açıkladığı tarih!

Selçuk Geçer asgari ücrette beklediği rakamı açıkladı!

İslam Memiş dolar için bu kez saat verdi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön