Kent Haberleri

Ekonomist Selçuk Geçer doların kasıp kavuracağı tarihi açıkladı! Bu günler iyi günleriniz! Görenlerin dili tutulacak

Ekonomist Selçuk Geçer, doların kasıp kavuracağı tarihi açıkladı. ''Bu günler iyi günleriniz'' diyerek dolar için rakam verdi. Bu günler iyi günleriniz! Bu rakamı görenlerin dili tutulacak. Dolar yorumları ile tanınan Selçuk Geçer'den yine çapıcı bir açıklama geldi

Ekonomist Selçuk Geçer, dolar ile ilgili değerlendirmeler yapmaya devam ediyor. Dolar yorumları ile tanınan Selçuk Geçer'den yine çapıcı bir açıklama geldi. Doların kasıp kavuracağı tarihi açıklayarak rekor veren Geçer,''bu günler iyi günleriniz'' diyerek yatırımcıları uyardı. Bu rakamı görenlerin dili tutulacak...

BU RAKAMI GÖRENLERİN DİLİ TUTULACAK!

Selçuk Geçer, doların yükselmeye devam edeceğini ve sonunda rekor kıracağını açıkladı.

Geçer, doların gerçek değerinin şu anda 24 TL olduğunu fakat iktidarın elindeki araçlarla seçime kadar doları baskılamaya çalıştığını söyledi.

 

DOLARIN KASIP KAVURACAĞI TARİH!

Selçuk Geçer dolar ile ilgili konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı: "Bu artışı artık baskılamaları mümkün değil. Ülkeye sokabildikleri sıcak para imkanları da tükenmiş durumda. Dolar önümüzdeki haftalarda yükselişini başlatacak ve şubat sonuna kadar 24 TL'yi görecek." dedi. 

''BUNLAR İYİ GÜNLERİNİZ''

Selçuk Geçer, son haftalardaki istikrarsız borsa performansına dikkat çekerek Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:  "Borsada onun bunun gazıyla hisse alıp battık bittik diyen acemilere. Burası ağlama duvarı değil.

Hesabı bana değil borsa uçacak kaçacak diye malı size tepeden çakanlara soracaksınız. Ben uyardığımda ‘sen ne bilirsin’ demeyi biliyordunuz. Bu arada bunlar iyi günleriniz."dedi.

 

SON DAKİKA DOLAR KURU!

Son dakika dolar/TL kuru merak ediliyor. Elinde dolar olan yatırımcılar dolar kurunun bugün ne kadar olduğunu merak ediyor. Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? Dolar bugün ne kadar oldu? Dolar bugün kaç lira? sorularının yantları merak ediliyor.

Bugün dolar/TL kuru 18,98 liradan alınıp; 19,001 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi ise 1,0869 bandında hareket ediyor.

Bu hafta piyasalarda kritik gelişmeler yaşanacak. 1 Şubat'ta Amerika Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak. Ardından Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın konuşmaları takip edilecek. Öte yadan 2 Şubat günü ise Avrupa Merkez Bankası faiz kararı belli olacak.

Doların sadece 3 gün sonra tam bu kadar olacak! 1 doları bile olanlar yerinde duramıyor! Herkes bu rakamı konuşuyor

Altın fiyatları rekorun ardından geri adım attı! Büyük deprem! Altını olanlar acil bakın! 28 Ocak 2023 altın fiyatları