28 / 04 / 2024

Ekonomist Selçuk Geçer, doların yükseliş tahminleriyle yatırımcıları uyarıyor: 35 liranın üzerine çıkacak!

Ekonomist Selçuk Geçer, doların yükseliş tahminleriyle yatırımcıları uyarıyor: 35 liranın üzerine çıkacak!

Ekonomist Selçuk Geçer, Türkiye'nin ekonomik durumuna ilişkin endişelerini dile getirdi ve dolar kurunda ciddi bir yükseliş öngördü. İşte ayrıntılar...



Döviz piyasalarında, özellikle Dolar ve Euro'nun dalgalanmaları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Selçuk Geçer, Döviz yatırımcıları için önemli bir uyarıda bulunarak, beklentileri doğrultusunda bir rakam açıkladı. Alım gücünün düşmesi ve Dolar'ın 35 liranın oldukça üzerine çıkması beklentisiyle yatırımcıları uyardı.

Ekonomist Selçuk Geçer, dolar ve euro yatırımcılarının yakından takip ettiği piyasalarda dalgalanmaların devam ettiğini belirtti. Geçer, yatırımcılara yönelik yaptığı değerlendirmede, doların 35 liranın üzerine çıkarak alım gücünün düşeceğini ve fakirliğin artacağını söyledi. Piyasalarda ileriye dönük beklentilerini açıklayan Geçer'in dikkat çeken bir tahmini ise, doların çok kısa zamanda büyük bir yükseliş kaydedebileceği ve 35-40 lira seviyelerini görebileceği yönündeydi. Yatırımcılar, bu gibi analizleri takip ederek döviz piyasalarındaki değişimleri yakından izliyorlar.

 


Geri Dön