28 / 04 / 2024

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken Kanal İstanbul açıklaması!

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken Kanal İstanbul açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın davetinin ardından Malatya'ya gitti. Ekrem İmamoğlu burada Kanal İstanbul'la ilgili konuştu.



İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın davetinin ardından Malatya'ya gitti. 

Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Malatyalı vatandaşların ilgisi yoğundu. Malatya Battalgazi'deki karşılama, vatandaşların ilgisiyle küçük bir miting haline döndü. Ekrem İmamoğlu, CHP Malatya İl Başkanlığı önünde Malatyalı vatandaşlar açıklamalarda bulundu. 

Ekrem İmamoğlu ndan dikkat çeken Kanal İstanbul açıklaması!

Genel olarak gündemle ilgili konuşan Ekrem İmamoğlu, bir vatandaşın şu sıralar gürekli gündemde olan çılgın proje Kanal İstanbul sorusunun üzerine; projeye ilişkin de açıklamalarda bulundu. 

Kanal İstanbul'un yapılıp yapılmayacağını soran vatandaşa İmamoğlu, "Yapılmayacak" dedi. Bu cevap sonrasında İmamoğlu'na bu sefer nedenini soran vatandaşla Ekrem İmamoğlu'nun diyaloğu şu şekilde gelişti:

Ekrem İmamoğlu ndan dikkat çeken Kanal İstanbul açıklaması!

Ekrem İmamoğlu: Kötü bir şey. Doğayı mahveden bir şeydir. İstanbul'u yok eden, suyunu, barajını yok eden bir şey.

Vatandaş: Oradan para alacağız, para…

Ekrem İmamoğlu: Yok, yok; para mara gelmeyecek. Yalan. Elden para gelmez. Yalan inan ki. Kandırmasınlar seni.

İYİ Parti'den Kanal İstanbul anketi için sahte oy kullanıldı iddiası!

Kanal İstanbul'da gökdelen inşa edilmeyecek!


Geri Dön