30 / 04 / 2024

kanal istanbul açıklamaları

kanal istanbul açıklamaları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Bu ihanet projesini mutlaka engelleyeceğiz. İleride sorumluları da bunun hesabını verecek” dedi.

Kanal İstanbul'da son durum!

Çılgın proje Kanal İstanbul'un temeli 26 Haziran'da atılmıştı. Peki Kanal İstanbul projesinin çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Kanal İstanbul'a Çinlilerden finansman gelecek mi?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk bugünkü köşesinde Kanal İstanbul projesini ve finansman tartışmalarını kaleme aldı. İşte Jale Özgentürk'ün o yazısı...

Kanal İstanbul şehri nasıl etkileyecek?

İklim krizinden etkilenen illerin ilk sırasında İstanbul yer alıyor. Kentteki beton yoğunluğu nefes almayı dahi zor hale getiriyor. Peki Kanal İstanbul şehri nasıl etkileyecek?

TBMM’de Kanal İstanbul tartışması!

TBMM’de kurulan Müsilaj Komisyonu’nda Kanal İstanbul projesi tartışmalarla gündeme geldi. Milletvekilleri, konuya ilişkin konuştu.

Kanal İstanbul dünyanın en çevreci projesi olacak!

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Kanal İstanbul projesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Karaaslan, "Kanal İstanbul her şeyden önce Türkiye’nin geleceği, İstanbul’un geleceği için çok önemli bir proje" dedi.

Murat Yetkin'den Kanal İstanbul yorumu!

Gazeteci Murat Yetkin, Kanal İstanbul projesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mehmet Muş'tan Kanal İstanbul açıklaması!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, son zamanlarda sürekli gündeme gelen Kanal İstanbul projesi tartışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Devlet Bahçeli'den son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili son dakika açıklaması yaptı.

Mehmet Özhaseki'den Kanal İstanbul açıklaması!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kanal İstanbul'la ilgili konuştu. Mehmet Özhaseki, "Allah aşkına bir evin bodrumunu yapmak gibi eşilen bir toprak parçası depremi nasıl tetikler?" dedi.

Kanal İstanbul'da deprem riski yok!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2011 7 Nisan'da “çılgın proje” şeklinde açıklanan Kanal İstanbul projesi gündemden düşmüyor. Projeye ilişkin birçok iddia gündeme geliyor; depremi tetikleyeceği, tarihi dokuya zarar vereceği gibi. Uzmanlar bu iddiaları değerlendirdi...

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken Kanal İstanbul açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın davetinin ardından Malatya'ya gitti. Ekrem İmamoğlu burada Kanal İstanbul'la ilgili konuştu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul projesine tepki!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesine ilişkin konuştu. İmamoğlu, Kanal İstanbul projesine karşı durduklarını yineledi.

Kanal İstanbul'un 8 yalanı ve 8 gerçeği!

Çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili tartışmalar devam ediyor. Ak Parti'den, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun projeye ilişkin iddialarına yanıt verildi. İşte Kanal İstanbul projesiyle ilgili 8 yalan 8 gerçek...

Kanal İstanbul Montrö Sözleşmesi'ni etkileyecek mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kanal İstanbul sayesinde Türkiye'nin Montrö dışında bir alternatife kavuşacağını belirtirken, konuya ilişkin konuşan uzmanlar Kanal'ın bölgesel istikrarı tehdit edebileceği uyarısını yaptı. 

Kanal İstanbul'a 2024 yatırım programında 10 bin TL ödenek ayrıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 sene önce duyurduğu 'çılgın proje' Kanal İstanbul'a 2024 yatırım programında 10 bin TL ödenek ayrıldığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul açıklaması: Olmazsa olmaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın başkenti Astana'da gerçekleştirilen Asya'da İşbirliği ve Güven Artırıcı Önlemler Konferansı'nın (CICA) 6. Zirvesi'nden dönüşte Kanal İstanbul ile ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Kanal İstanbul'un maliyeti değişti mi? Bakan Karaismailoğlu'ndan son dakika açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul'un maliyeti ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul açıklaması: Ülkemizin jeopolitik konumu...

Kabine Toplantısı'ndan sonra millete seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son zamanlarda sık sık gündeme gelen Kanal İstanbul projesiyle de ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...

CHP ve İYİ Parti'den Kanal İstanbul'a tepki!

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. işte o açıklamalar...

Kanal İstanbul’a komşu dev arazinin imar planlarına iptal kararı!

Başakşehir Hoşdere'de Kanal İstanbul’a komşu 83 bin metrekare büyüklüğündeki alanın imar planlarına ilişkin mahkeme tarafından iptal kararı alındı.

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken Kanal İstanbul yorumu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun Kanal İstanbul ile ilgili açıklamalarına ilişkin konuştu. İmamoğlu,

Murat Kurum’dan dikkat çeken Kanal İstanbul açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Projelerimizi sabote etmeye dönük hiçbir iftira ve tehdide izin vermeyecek, Kanal İstanbul'u da milletimize armağan edeceğiz." diye konuştu.

Murat Kurum'dan CHP'ye Kanal İstanbul çıkışı!

Çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili bazı açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Neymiş, Kanal İstanbul'u, büyük projeleri yapan firmalara para ödemeyeceklermiş. Projeleri durduracaklarmış. İşte CHP budur." dedi.

Özgür Özel'den Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Kanal İstanbul projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Özel, "'Kanal İstanbul'a para veren parasını alamaz' diyoruz, şimdiden uyarıyoruz. Büyükelçileri uyarıyoruz, 'Türkiye'yi şikayet etti' diyorlar." diye konuştu.

Kanal İstanbul'a demiryolu projesi müjdesi!

Kanal İstanbul projesine yönelik açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul için demiryolu projesi inşa edileceğini dile getirdi. 

Kanal İstanbul'un Türkiye ve İstanbul'a yararları ne olacak?

Milat Gazetesi köşe yazarı Güngör Avcıoğlu, bugünkü köşesinde Kanal İstanbul projesini kaleme aldı. İşte Güngör Avcıoğlu'nun '​Kanal İstanbul'a kimler karşı çıkar?' başlıklı yazısı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete Kanal İstanbul yanıtı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son zamanlarda gündemde tartışmalara neden olan Kanal İstanbul projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, muhalefetin Kanal İstanbul açıklamalarına yanıt verdi...

kanal istanbul açıklamaları Haberi

kanal istanbul açıklamaları

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Ataşehir'de katılın sağladığı bir programda gazetecilerin gündemle ilgili sorularını cevapladı.

Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın çılgın proje olarak bilinen ve sık sık gündeme gelen Kanal İstanbul çevresine kurulacak olan Yenişehir'in ilk üç etabı için başlattığı tapu süreci ve sosyal medyada Ürdünlülerin kurduğu bir pazarlama şirketinin müşterilerine müjde vermek üzere çektiği videoyla ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çılgın proje olarak bilinen Kanal projesi için platform kurulduğunu tüm sürecin yakından izlendiğini kaydeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, burada gerekli değerlendirmeleri yaptıktan sonra hukuki süreçleri harekete geçirdiklerini dile getirdi.

Güzergah bi̇ri̇leri̇ i̇le mi paylaşıldı? 


Mega kent İstanbul'un geleceğini tehdit eden çılgın proje Kanal İstanbul'un...