27 / 04 / 2024

Elazığ'da imar revizyon planı hazırlanıyor!

Elazığ'da imar revizyon planı hazırlanıyor!

Elazığ' da imar revizyon planı hazırlanıyor. Elazığ Belediyesi, Elazığ yeni İmar Revizyon Planı hazırlanmasına yönelik çalışmalarını sivil toplum kuruluşlarını yetkililerinin de katılımları ile devam ediyor.



Elazığ Belediyesi, Yeni İmar Revizyon Planı hazırlama çalışmalarına başladı Elazığ Belediyesi, Elazığ yeni İmar Revizyon Planı hazırlanmasına yönelik çalışmalarını sivil toplum kuruluşlarını yetkililerinin de katılımlarıyla devam ediyor Elazığ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıda, yeni yapılan revizyon imar planı çalışmaları değerlendirildi. 


Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Belediye İmar Komisyonu Başkanı ve Meclis Üyesi Mithat Coşkun, İmar ve Şehircilik Müdür Yardımcısı Hasan Aydın, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı HıdırKaya ve üyeleri ile Mimarlar Odası Başkanı Kazım Sanaç ve Mimarlar Odası üyeleri katıldı. 


Toplantıda, Elazığ'ın yeni revizyon imar planıyla ilgili fikir alışverişi bulunuldu. 


STK'ların katılımlarıyla devam edecek olan toplantılarda, şehrin 30 yıllık imarı olan Revizyon İmar Planı şekillendirilecek.


Fırat Gazetesi


Geri Dön