29 / 04 / 2024

Elazığ imar revizyon planı

Elazığ imar revizyon planı

Elazığ Belediyesi Meclis Toplantısı’nda son dönemde gündemde olan İmar Revizyon Planı konuşuldu.

Elazığ'da imar revizyon planı hazırlanıyor!

Elazığ' da imar revizyon planı hazırlanıyor. Elazığ Belediyesi, Elazığ yeni İmar Revizyon Planı hazırlanmasına yönelik çalışmalarını sivil toplum kuruluşlarını yetkililerinin de katılımları ile devam ediyor.

İzmir Bayraklı'da imar revizyon çalışmaları yapılıyor!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçe genelinde yer alan mahallelerin imar çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri Cengizhan, Alpaslan ve Fuat Edip Baksı mahallelerini kapsayan 60 hektarlık alandaki imar plan revizyonlarını bitirdi.

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği'nden Elazığ Belediyesi'ne imar tepkisi!

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB ) bağlı Şehir Plancıları Odası, imar mevzuatındaki değişiklik nedeniyle Elazığ Belediyesi'ne tepki gösterdi. 

Kartal Güneyi Revizyon İmar Planı iptal edildi!

İstanbul’un Kartal ilçesinde donatı alanının imara açılması planlanan imar planına yargı onay vermedi. İstanbul 9. İdare Mahkemesi, 1/1000 ölçekli Kartal Güneyi Revizyon İmar Planı’nı 408 no’lu parsel yönünden iptal etti.

Milas OSB'de revizyon imar uygulaması ihalesi yapıldı!

Muğla'nın Milas ilçesi OSB'nin revizyon imar uygulaması için yapılan ilk ihaleye 9 haritacılık firması teklif verirken ikinci ihaleye 5 firma katıldı.

Elbistan 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı kabul edildi!

Elbistan Belediye Meclisi’nin olağanüstü toplantısında 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı kabul edildi. Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Alper Akbaş, imar planının getirdiği yenilik ve değişiklikleri anlattı.

Elazığ Revizyon İmar Planı masaya yatırıldı!

Elazığ Belediyesi tarafından hayata geçirilen Revizyon İmar Planında yapılması planlanan değişiklik masaya yatırıldı.

Altınova'da imar revizyon planları onaylandı!

Antalya'nın Altınova ilçesinde bulunan ticaret alanlarından sonra konut alanlarındaki imar revizyon planları onaylandı ve imar sorunu çözüldü.

Şehitkamil için örnek kentsel dönüşüm projesi hazırlandı!

Gaziantep Şehitkamil belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İpekyolu Kentsel Dönüşüm Alanı ve Karşıyaka yeni imar revizyon planını bölge esnafına tanıttı.

Burdur için yeni kent imar revizyon planı!

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, mahalle ziyaretleri kapsamında Tepe Mahallesi sakinleriyle buluştu. Ercengiz,  mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Ayazağa Revizyon Nazım İmar Planı Tadilatı askıya çıktı!

Sarıyer Ayazağa Revizyon Nazım İmar Planı Sınır Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı..

Halkalı Caddesi ve çevresi Revizyon Nazım İmar Planı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Caddesi ve Çevresi Revizyon Nazım İmar Planı'na ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Silivri Merkez Sahil Bölgesi revizyon imar planı askıda!

Silivri İlçesi, Silivri Merkez Sahil Bölgesi 1/5000 ölçekli revizyon nazım imar planı bugün askıya çıkarıldı. 

Yeni Gölet Bölgesi Revizyon İmar Planı askıda!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yeni Gölet Bölgesi Revizyon İmar Planı'nı askıya çıkardı. Yıllardır tartışılan gölet projesinin imar planları 1 ay askıda kalacak. 

Elazığ imar revizyon planı Haberi

Elazığ imar revizyon planı

Zaman zaman tansiyonun yükseldiği, bazen ise hakaret ve tehditlerin havada uçuştuğu toplantıda AK Parti Meclis üyeleri ile MHP’li Meclis üyeleri İmar Revizyon Planı ve temizlik ihalesi üzerinden birbirine çeşitli suçlamalarda bulundu.


Elazığ Belediyesi Ekim Ayı Toplantısı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Toplantının ana gündem maddesini ise AK Partili Meclis üyelerinin MHP’li Meclis üyelerinin bir televizyon programlarındaki iddialarına verdiği cevaplar oluşturdu. Özellikle İmar Revizyon Planı ve temizlik ihalesi konusunda sert tartışmaların yaşandığı toplantıda, tansiyon zaman zaman yükseldi. Tansiyonun yükseldiği anlarda ise AK Parti Meclis üyeleri ve MHP Meclis üyeleri arasında hakarete varan tartışmalar yaşandı. Tehditlere varan münakaşaların da yaşandığı toplantı TBMM oturumlarını aratmadı.


ÇELİK İDDİALARA CEVAP VERDİ

Toplantıda ilk sözü Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Karahan Çelik aldı. Gündem dışı söz alan Çelik, konuşmasında şunları söyledi:...