Yeni Projeler

Elegance Life'ta son 2 konut! Yıl sonunda teslim!

Teslimleri yıl sonunda gerçekleştirilecek olan Elegance Life projesinde son 2 konutun satışı devam ediyor. Butik proje olarak yükselen Elegance Life'ta toplam 24 konut bulunuyor.

Akaydın İnşaat tarafından hayata geçirilen Elegance Life projesi 2 blok olarak inşa ediliyor. Butik proje olarak yükselen Elegance Life projesinde toplam 24 adet konut bulunuyor.

Son 2 konutun satış sürecinin devam ettiği Elegance Life projesinin teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. Proje Bursa Nilüfer'de yer alıyor.

Peki Elegance Life projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? Elegance Life projesi için vade imkanı sağlanıyor mu? 

Bursa Balat Elegance Life projesinde yer alan son 2 konutun satış fiyatları 8 milyon 500 bin TL ve 9 milyon TL olarak açıklandı.

Tapuların hazır olduğu konutlar için 5 milyon TL peşinat ödendiğinde kalan tutar teslime kadar vade imkanıyla ödenebiliyor. 

Arsa alanı 2 bin 500 metrekare olarak açıklanan Elegance Life projesinde; Çocuk oyun alanı, bahçe, otopark, kamelya bulunuyor. 

Nilüfer'in kalbinde Balat Caddesi üzerinde hayata geçirilen Elegance Life projesi; Balat Atatürk Ormanı'na, Turkuaz Plus'a, Ergin Concept'e yürüme mesafesinde bulunurken, Korupark çevre yoluna, şehir hastanesine ve organize sanayi bölgesine 5 dakika mesafede yer alıyor. 

Web: https://akaydininsaat.com.tr/
Telefon: 0530 415 44 65

 

Esenboğa SKYLİFE 1 milyon 99 bin liradan başlayan lansman fiyatlarıyla satışta! Yeni proje!

UBK Viv Konutları'nda yüzde 20 peşinatla 24 ay 0 faiz fırsatı!

Ege Yapı Pay ön satışta! Yeni proje!