30 / 06 / 2024

Ege Yapı Pay ön satışta! Yeni proje!

Ege Yapı Pay ön satışta! Yeni proje!

Ege Yapı'nın Yalova'da hayata geçirdiği yeni projesi ön satışa çıktı. Ege Yapı Pay adını taşıyan projeden yüzde 30 peşinatla arsa ve ev sahibi olunabiliyor.



Ege Yapı, Yalova'da hayata geçirdiği yeni projesinde ön satışlara başladı. Ege Yapı Pay adını taşıyan projede konut imarlı arsalar bulunuyor.

Alanları 272 metrekare ile 500 metrekare arasında değişen arsaların yer aldığı Ege Yapı Pay projesi için yüzde 30 peşinatla 36 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Hobi bahçeli ve sosyal alanlara sahip arsalara 2 yıl sonra konut inşa edilecek, 2 katlı olarak tasarlanan konutlarda veranda da yer alacak.

Ege Yapı Pay ön satışta! Yeni proje!

İstenirse arsa istenirse de konut olarak tercih edilen söz konusu arsalar için 2 yıl sonra 3. şahıslara devredilebilecek. Denize yakın konumuyla dikkat çeken Ege Yapı Pay Yalova projesi 29 bin 389 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. 

72 adet bağımsız bölümün yer alacağı Ege Yapı Pay projesinde hobi bahçeleri, ateş çukuru, barbekü alanları, açık hava sineması, yoga ve meditasyon alanları, açık hava fitness alanı ve çocuk oyun alanları bulunuyor. 

Web: https://www.egeyapipay.com/
Telefon: 444 53 43

 

THY - Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri 2. Etap için imzalar atıldı! 

Beylikdüzü Kılıç Marina Konakları’nda 5 milyon 712 bin TL’ye başlayan fiyatlarla hemen teslim

Kösen Vills Botanik'te son 9 villa! Teslimler 2 ay sonra!


Geri Dön