30 / 06 / 2024

THY - Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri 2. Etap için imzalar atıldı! 

THY - Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri 2. Etap için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO ile Türk Hava Yolları tarafından hayata geçirilecek olan Yenişehir Evleri 2. Etap için imzalar atıldı. İşte Yenişehir Evleri 2. Etap'ın sözleşme bedeli ve proje ile ilgili detaylar...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Arnavutköy Dursunköy 2. Etap sözleşme imzalanması hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO ile Türk Hava Yolları A.O. arasında imzalanan 28 Mayıs 2018 tarihli Sözleşme doğrultusunda ihale edilen İstanbul Arnavutköy Dursunköy 2. Etap Genel Altyapı, İmar Yolları ve Sanat Yapıları İnşaatı İşi'nin (Yenişehir Evleri) sözleşmesi, Yüklenici Soysal Müh. İnş. A.Ş. ile 27 Haziran'da imzalandı. 

THY - Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri 2. Etap için imzalanan sözleşmenin bedeli 1 milyar 250 milyon TL + KDV olarak açıklandı. 

THY - Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri 2. Etap için imzalar atıldı! 

EN SON 3. ETAP 3. KISIM VE 6. KISIM SÖZLEŞMELERİ YAPILDI

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından son olarak Yenişehir Evleri 3. Etap 6. Kısım ve 3. Etap 3. Kısım için sözleşme imzalandığı açıklanmıştı.

3. Etap 6. Kısım Konut, Ticaret ve Sosyal Donatı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Turgut Müt. San. ve Tic. A.Ş. ile 2 milyar 707 milyon 253 bin TL+KDV sözleşme bedeliyle imzalandı. 

3. Etap 3. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi de Yüklenici Kuzu Toplu Konut İnş. A.Ş. ile imzalandı ve sözleşme bedeli 2 milyar 225 milyon 750 bin TL+KDV şeklinde oldu. 

THY - Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri 2. Etap için imzalar atıldı! 

YENİŞEHİR EVLERİ'NDE KONUT FİYATLARI KATLANDI

Emlak Konut GYO ile  Türk Hava Yolları iş birliği ile hayata geçirilen Yenişehir Evleri'nin kuraları 4 Mayıs tarihinde çekildi. Söz konusu projede 12 bin 500 adet konutun yer alması planlanıyor. Projede yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon  olarak tasarlandı. 

Yenişehir Evleri projesinin kura tarihi açıklandıktan hemen sonra konutlara yapılan zam gündeme gelmişti. Başvuru süresi 2 Haziran 2023 tarihinde sona eren projede, 72 metrekare 2 oda 1 salon dairenin satış fiyatı 2 milyon 592 bin TL olarak açıklanmıştı. 

11 ay sonra projedeki konut fiyatları resmen ikiye katlandı. Başvuru sürecinde 2.5 milyon Türk Lirası olan 2+1 dairelerin fiyatı 4 milyon TL'ye yükseldi. 

Yüzde 3 faizle konut kredisi kullanılarak ev alınır mı?

Kirada kaos 1 Temmuz'dan sonra yeniden başlayacak! Ev sahiplerine de kiracılara da hak uyarısı yapıldı! 

Kira sözleşmesi yaparken dikkat! Tahliye taahhüdünde tarih boş bırakılırsa ne olur?

Her dediği tek tek çıkan İslam Memiş şimdi de gram altının şifresini verdi! 

Geri Dön