09 / 05 / 2024

Elektrik faturalarında yeni gelişme! 400 lira iade edilecek

Elektrik faturalarında yeni gelişme! 400 lira iade edilecek

Elektrik faturası yüklü gelenlere iyi haber... Başvuru yapan vatandaşlara şartları karşıladığı takdirde 400 TL para iadesi yapılacak. Sadece elektrik faturaları için geçerli olacak. İşte konu hakkındaki tüm ayrıntılar…



400 TL İADE EDİLECEK
Bankalar tarafından yapılan kampanyalar dikkat çekerken son kampanya elektrik faturaları için oldu. Artan fiyatlar sonrasında vatandaşın yüzünü güldürmek için çalışmalarına devam eden bankalar kampanyaların açıkladı. 

Garanti Bankası tarafından yapılan açıklama doğrultusunda ELEKTRIK koduyla Mobil’den müşteri olan vatandaşlara otomatik fatura ödeme talimatı vermesi durumunda 400 TL para iadesi yapılacağı belirtildi. Yalnızca elektrik faturası için geçerli olan kampanya kapsamında manuel ödemeler içinde 250 TL iade yapılacağı belirtildi.

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLANIR?
Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin Garanti BBVA Mobil’i indirdikten sonra “Müşteri Olmak İstiyorum” seçeneğine tıklaması gerekiyor. 10 Temmuz 2023 tarihinde başlayan kampanya 10 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek. Ilk kez Garanti müşteri olan vatandaşların ELEKTRIK promosyon kodunu girmesi ile birlikte 11 Eylül 2023 tarihine kadar Garanti Mobil üzerinden vadesiz hesap veya kredi kartlarından biriyle ödeme yapması durumunda kampanyadan yararlanacağı belirtildi. ELEKTRIK promosyon kodunun Garanti BBVA Mobil’deki Profil ve Ayarlar adımında yer alan Promosyon Kodu Paylaş/Gir alanından ilgili kampanya seçilerek girilmesi gerektiği paylaşıldı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön