29 / 04 / 2024

Elektrikli ısıtıcı fiyatları ne kadar? 10 Şubat 2023 fiyat listesi...

Elektrikli ısıtıcı fiyatları ne kadar? 10 Şubat 2023 fiyat listesi...

Pratik bir ısınma yöntemi olduğu için tercih edilen elektrikli ısıtıcılar kolay kullanım imkanı sunar. Peki, Kumtel, Luxell, Dysis, Minisan, Sinbo ısıtıcı kaç TL? En ucuz ısıtıcı hangisi? İşte detaylar...



Pratik bir ısınma yöntemi olduğu için tercih edilen elektrikli ısıtıcılar kolay kullanım imkanı sunar. Elektrik enerjisini dönüştürerek ısınmayı sağlayan bu cihazların pek çok türü bulunur ve farklı ihtiyaçlara yanıt verme kapasitesine sahip çeşitli özellikler ile donatılır.

Elektrikli ısıtıcı fiyatları ne kadar? 10 Şubat 2023 fiyat listesi...

Yaygın biçimde kullanılan infrared ısıtıcılar radyant ısıtıcı adıyla da bilinir. İnfrared ürünler ısıyı doğrusal biçimde yayar. Bu teknolojide elektrikle yüklendiği zaman kızılötesi ışıma yapan bobinler kullanılır. Kızılötesi ışıma, ortam sıcaklığını güneşin ısıtma prensibine benzer şekilde çoğaltır. Sabit, taşınabilen, dikey ve yatay tasarımları vardır.

Elektrikli fanlı ısıtıcı da sıkça kullanılan bir ürün. Elektrik sayesinde sıcaklığı artan bir rezistansın çevresinde ısınan hava, döner pervane vasıtasıyla etrafa yayılır. Elektrikli fanlı cihazın kullanıldığı ortam hızlı ve eşit biçimde ısınır. Yaygın olarak küçük ısıtıcı soba şeklinde kullanılan bu ürünler, küçük odalar için uygundur. Daha büyük mekanlar için kullanılabilecek duvar tipi fanlı ısıtıcı modelleri de vardır. Termostatlı fanlı ısıtıcılar, ortam sıcaklığı belli bir düzeye ulaştığında çalışmaya ara vererek enerji tasarrufu sağlar.

Peki, Kumtel Ex 23 Süper Ecoray 2300 Watt İnfrared Isıtıcı ne kadar? Luxell Ex 23 Ecoray Infrared Isıtıcı kaç TL?

 


Geri Dön