30 / 06 / 2024

Elektrikte konut abone grubunun kapsamı genişletildi!

Elektrikte konut abone grubunun kapsamı genişletildi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) konut abone grubunun kapsamının genişletti.



Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun Görevli Tedarik Şirketleri ve Dağıtım Lisansı Sahibi Tüzel Kişilerin Tarife Uygulamalarına İlişkin Usul ve Esaslar’da yaptığı değişiklik kararı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ekomonistcomtr'nin haberine göre, konut olarak kullanılan apartmanlar ve apartmanlar içindeki bağımsız bölümler, müstakil binalar, konut kooperatifleri ve konut siteleriyle bu yerlerin ayrı sayaç ile ölçümleri yapılan asansör, kalorifer, merpen otomatiği, hidrofor, kapıcı dairesi ve benzeri ortak kullanım yerleri, ibadethaneler ile müştemilatı amacıyla kullanılan lojman ve benzeri yerleri, ktisadi işletmeleri hariç olmak üzere dernek ve vakıf merkezleri ile bunların şubeleri, İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından inşa edilen kısa süreli barınma merkezleri,  köylerde içme suyu temini ve dağıtımı amacı kullanılan tesisler, cemevleri, konut abone grubu kapsamına alındı.

Elektrik faturalarında yeni tarife! 32 milyon aboneyi kapsıyor!

Elektrik faturalarında yeni düzenleme! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Elektrikte yeni dönem başlıyor! Faturalar düşüyor! En az yüzde 50...

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön