30 / 06 / 2024

epdk mesken abone açıklama

epdk mesken abone açıklama

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) konut abone grubunun kapsamının genişletti.

EPDK duyurdu! Mesken ve tarımsal sulamaya yönelik son kaynak tedarik tarifesi miktarları belli oldu!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından elektrikte mesken, tarımsal sulama ve diğer tüketici gruplarına ilişkin son kaynak tedarik tarifesi tüketim miktarları belli oldu.

EPDK'dan elektrik faturalarını yakacak zam tarifesi! Haziran'dan itibaren geçerli olacak

Elektrikte tüm abone gruplarının 1 Haziran'dan itibaren geçerli olan tarifeleri belirlendi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) faaliyet bazlı, nihai ve yeşil tarife tabloları Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Elektrikte konut abone grubunun kapsamı genişletildi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) konut abone grubunun kapsamının genişletti.

Elektrik faturası nasıl düşürülebilir?

Açıklanan yeni tarifelerle beraber mesken abone grubundaki müşteriler için kademeli tarife uygulaması hayata geçirildi. Ocak'dan itibaren geçerli olmak üzere uygulamaya alınan kademeli tarifeye ilişkin müşterilerine bilgi veren Limak Enerji Uludağ Elektrik, tasarruf detaylarını da paylaştı...

EPDK konutta serbest rekabete giriyor!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) 2017'de serbest yıllık tüketim limitini 3 bin 600 kilovat saatten 2 bin 400 kilovat saate düşürmesiyle aylık 82 liranın üzerinde elektrik faturası ödeyen çoğu konut yaklaşık 8.4 milyon abone serbest tüketici kapsamına girdi.

Mesa Mesken Park Mozaik'te 470 bin TL'ye 2+1!

Tepe-Mesa Mesken İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Park Mozaik Ankara Yaşamkent'te yükseliyor. Projede 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 470 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Çamlıca Mesa Mesken'de teslimler Temmuz 2015'te!

Mesa Mesken imzası taşıyan Mesa Çamlıca projesi İstanbul Üsküdarda inşa ediliyor. Projede daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Mesa Mesken Çamlıca'da teslimler Temmuz 2015'te!

Mesa Mesken imzasıyla Üsküdar'da yükselen Mesa Çamlıca Konutları'nda daire tipleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede teslimlerin Temmuz 2015'te yapılması planlanıyor.

Üsküdar Mesa Mesken Konutları teslimleri Temmuz 2015'te!

Üsküdar'da Mesa Mesken tarafından inşa edilen Çamlıca Mesa projesinde daire alanları 235 metrekare ile 950 metrekare arasında değişiyor. Projede daire teslimlerinin Temmuz 2015'te gerçekleşmesi öngörülüyor.

Siyo İnşaat'ın ilk projesi Sapanca Mesken!

Siyo İnşaatı kurarak sektöre yatırım yapmaya başlayan Sinan Yörük, Yörsan markasını Türkiye’ye kazandıran, Yörük ailesinin yeni kuşak temsilcilerinden..Firmanın ilk projesi Sapanca Mesken..

Emlak vergisi tek mesken muafiyeti 2015!

Emlak vergisi, Türkiye sınırları içerisinde yer alan taşınmaz mallar için ödeniyor. Vergide geliri olmayan ev sahipleri için muafiyet bulunuyor. İşte emlak vergisi tek mesken muafiyeti 2015 şartları..

Mesken emlak vergisi oranı ne kadar?

Emlak vergisi, arsa, arazi, ev ve işyeri gibi taşınmaz mallar için ödeniyor. Vergi için ödenecek bedel her taşınmaz türü için ayrı oranlarda hesaplanıyor. Peki, mesken emlak vergisi oranı ne kadar?

Mesa Mesken Mesa Çamlıca iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'a bağlı Çamlıca'da yükselen projede 40 tane bahçeli daire bulunuyor. Mesa Mesken Mesa Çamlıca iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 402 11 15 olarak belirlendi.

epdk mesken abone açıklama Haberi

epdk mesken abone açıklama

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun Görevli Tedarik Şirketleri ve Dağıtım Lisansı Sahibi Tüzel Kişilerin Tarife Uygulamalarına İlişkin Usul ve Esaslar’da yaptığı değişiklik kararı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ekomonistcomtr'nin haberine göre, konut olarak kullanılan apartmanlar ve apartmanlar içindeki bağımsız bölümler, müstakil binalar, konut kooperatifleri ve konut siteleriyle bu yerlerin ayrı sayaç ile ölçümleri yapılan asansör, kalorifer, merpen otomatiği, hidrofor, kapıcı dairesi ve benzeri ortak kullanım yerleri, ibadethaneler ile müştemilatı amacıyla kullanılan lojman ve benzeri yerleri, ktisadi işletmeleri hariç olmak üzere dernek ve vakıf merkezleri ile bunların şubeleri, İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından inşa edilen kısa süreli barınma merkezleri,  köylerde içme suyu temini ve dağıtımı amacı kullanılan tesisler, cemevleri, konut abone grubu kapsamına alındı.

Elektrik faturalarında yeni tarife!...