12 / 05 / 2024

Elginkan Holding, 60. yılını Engin Güneysu ile kutlayacak!

 Elginkan Holding, 60. yılını Engin Güneysu ile kutlayacak!

Elginkan Holding, 12 Temmuz Perşembe günü saat 10:30'da Ortaköy House Cafe'de Engin Güneysu’nun da katılacağı toplantı düzenleyecek




Elginkan Holding bünyesinde yapılacak olan E.C.A. / EMAS’ın, 2012 yılı ilk yarı verilerinin, ikinci yarı hedeflerinin, ihracat rakamlarının, dünya pazarındaki konumunun ve önümüzdeki döneme ilişkin vizyonunun paylaşılacağı toplantıya  “E.C.A. ile Keşfet” iletişim platformu kapsamında Titanic batığına dalış yapacak Türk katılımcı olan Engin Güneysu'da katılacak.


60. yılını kutlayan Elginkan Holding, E.C.A. 2012 yılı değerlendirmesi, yeni yatırımları, ihracat rakamları, dünya pazarındaki konumu ve yeni hedeflerinin tartışılacağı toplantı Elginkan Topluluğu İdari Meclisi Üyesi ve E.C.A. / EMAS A.Ş. Şirket Müdürü Cahit Köse’nin katılımıyla 12 Temmuz Perşembe günü saat 10.30 ‘da Ortaköy The House Cafe’de gerçekleştirecek.


E.C.A.’nın bu yıl başlayan yeni iletişim platformu “E.C.A. ile Keşfet” kampanyasının ilk projesi olarak, 7 Ağustos tarihinde Titanic batığına dalış yapmak üzere yola çıkacak olan Engin Güneysu’nun da katılım göstereceği toplantıda ayrıca, Titanic batığı dalış süreci detayları ve E.C.A. ile Keşfet’in önümüzdeki dönem projeleri de paylaşılacak.




Geri Dön