23 / 07 / 2024

Engin Güneysu

Engin Güneysu

Elginkan Holding, 12 Temmuz Perşembe günü saat 10:30'da Ortaköy House Cafe'de Engin Güneysu’nun da katılacağı toplantı düzenleyecek

Milletvekili Tahsin Ocaklı açıkladı: Emekliler TOKİ borçlarını ödeyemiyor! 

CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Meclis'te Güneysu’da yapılan TOKİ projelerine girip, sözleşme yapıp ev alan emeklilerin taksitlere yetişemediğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Eyüp Engin kimdir? Akbank’ta ne zaman ve hangi alanda göreve başladı? Şu an ne iş yapıyor?

Eyüp Engin hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Akbank’ta hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Eyüp Engin’in hayatı...

Saff Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saff Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenel Güneysu tarafından kuruldu.

Ziggurat Mimarlık İnşaat Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ziggurat Mimarlık İnşaat Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Arslan ve Engin Günay ortaklığında kuruldu.

Engin Akçakoca kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Engin Akçakoca kimdir? Engin Akçakoca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Engin Akçakoca'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Engin Akçakoca`nın hayatına dair merak edilenler.

Dolar 5 gün sonra tam olarak bu kadar olacak! Tüm bildiklerinizi unutun! Bu rakamı görenler dört dönecek!

Dolar yorumları ile bilinen ekonomist Engin Avcı dolar için kritik tarihi açıklayarak doların ne kadar olacağını açıkladı. İşte dolar 5 gün sonra tam olarak bu kadar olacak! Tüm bildiklerini unutun! Bu rakamı görenler dört dönecek!

TOKİ, Rize Güneysu’da 350 adet konut inşa edecek!

TOKİ'nin Rize’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Rize Güneysu projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Rize Güneysu 2022 sosyal konut projesi...

Gökmer Group İnşaat Turizm Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökmer Group İnşaat Turizm Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Engin İyem tarafından kuruldu.

Beykoz Tokatköy Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm Meclis gündeminde!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm Meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay konuyla ilgili soru önergesi verdi. 

Engin Altay ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdı iddiası!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Engin Altay'ın ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdığı iddia edildi.

Ahmet Gür vefat etti!

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Ortadoğu Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Gür son yolculuğuna uğurlandı.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm için görüşmeler başlıyor!

Göreve geldiği günden itibaren yaptığı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, kentsel dönüşüm çalışmaları için Narlıdere sakinleriyle uzlaşma görüşmelerinin başlayacağını dile getirdi.

Engin Özkoç'tan Tozkoparan çağrısı!

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, kentsel dönüşüm sıkıntılarının devam ettiği İstanbul’un Güngören ilçesindeki Tozkoparan Mahallesi için çağrı yaptı.

Engin Güneysu Haberi

Engin Güneysu


Elginkan Holding bünyesinde yapılacak olan E.C.A. / EMAS’ın, 2012 yılı ilk yarı verilerinin, ikinci yarı hedeflerinin, ihracat rakamlarının, dünya pazarındaki konumunun ve önümüzdeki döneme ilişkin vizyonunun paylaşılacağı toplantıya  “E.C.A. ile Keşfet” iletişim platformu kapsamında Titanic batığına dalış yapacak Türk katılımcı olan Engin Güneysu'da katılacak.


60. yılını kutlayan Elginkan Holding, E.C.A. 2012 yılı değerlendirmesi, yeni yatırımları, ihracat rakamları, dünya pazarındaki konumu ve yeni hedeflerinin tartışılacağı toplantı Elginkan Topluluğu İdari Meclisi Üyesi ve E.C.A. / EMAS A.Ş. Şirket Müdürü Cahit Köse’nin katılımıyla 12 Temmuz Perşembe günü saat 10.30 ‘da Ortaköy The House Cafe’de gerçekleştirecek.


E.C.A.’nın bu yıl başlayan yeni iletişim platformu “E.C.A. ile Keşfet” kampanyasının ilk projesi olarak, 7 Ağustos tarihinde Titanic batığına dalış yapmak üzere yola çıkacak olan Engin Güneysu’nun da katılım göstereceği toplantıda ayrıca, Titanic...