16 / 05 / 2024

Elif Ateş Özpak kimdir? 

Elif Ateş Özpak kimdir? 

Akiş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Elif Ateş Özpak kimdir? Elif Ateş Özpak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Elif Ateş Özpak'ın biyografisi....



Elif Ateş Özpak kimdir? 

Elif Ateş Özpak, Casablanca Fas Merkezli sigorta sektörü liderlerinden AtlantaSanad'a IFC'yi temsilen yönetim kurulu üyesi olarak ve Akkök Grubu Şirketlerinden Akiş GYO'ya da bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak atanmıştır. Özpak, hukuk, şirket satınalmaları, değer yaratma, özel sermaye ve satış tecrübesine sahip bir iş insanı olarak kariyerine devam etmektedir.

Düzenleyici mevzuata tabi, aile, çok iş ortaklığı, start-up, halka açık, iş ortaklığı girişim ve Private Equity şirketlerinde yönetim tecrübesi vardır. Elif Fransa’da eğitim almış olup İngilizce ve Fransızca bilmektedir.
Elif Ateş Özpak sadece Türkiye ile sınırlı kalmamış Birleşik Krallık, Türkiye, Doğu Avrupa ve Ortadoğu gibi coğrafyalarda çeşitli projelerde görev almıştır.

Telekom, enerji, perakende, private equity, big data ve sigorta konularında bilgi ve deneyim sahibidir. Elif hali hazırda üç ayrı sektörde ve iki farklı ülkede üç ayrı şirketi bütçe ve P&L sorumluluğu ile yönetmektedir.
Sonuç olarak Elif Ateş Özpak, Casablanca Fas Merkezli sigorta sektörü liderlerinden AtlantaSanad'a IFC'yi temsilen yönetim kurulu üyesi olarak ve Akkök Grubu Şirketlerinden Akiş GYO'ya da bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak atanmıştır. 

Vahdettin Ertaş kimdir?

Sezgin Yılmaz kimdir?

Azhar Aziz Dogar kimdir?


Geri Dön