06 / 07 / 2024

Elimizdeki dolarları bozduralım mı? Analistler doları olanları uyardı

Elimizdeki dolarları bozduralım mı? Analistler doları olanları uyardı

Dolar/TL kuru haftanın yeni işlem gününe yükselişle başlayarak 18,62 seviyesinden satılıyor. Analistler bugün kritik gelişmelerin olacağını söyleyerek elinde dolar olanları uyardı. 



DOLARI OLANLAR DİKKAT

ABD'de açıklanacak olan enflasyon rakamları öncesinde yatırımcılar temkinli davranıyor. ABD Merkez Bankası aralık ayındaki para politikası kararlarına yönelik belirsizliklerin verilerden sonra azalması bekleniyor.

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda Fed'in aralık ayında yüzde 57 ihtimalle 50, yüzde 43 ihtimalle 75 baz puan faiz artırımına gitmesi bekleniyor.

Elimizdeki dolarları bozduralım mı? Analistler doları olanları uyardı

ANALİSTLER AÇIKLADI

Analistlerden elinde dolar olanlar için uyarı geldi. Dolar kurununun ne kadar olacğaını emrak eden yatırımcılar ''elimizdeki dolarları bozduralım mı, bekletelim mi?'' sorusunun yanıtını araştırırken analistler açıkladı.

Analitler bugün veri gündeöminde kritik gelişmelerin yaşanacağının vurgusunu yaparak, bugün yurt içinde haftalık para ve banka istatistikleri, yurt dışında ise ABD'deki enflasyon verilerinin yanı sıra Fed yetkililerinin açıklamalarının takip edileceğini belirterek, teknik açıdan dolar endeksinde 109'un destek, 111'in direnç konumunda bulunduğunu söyledi.

Dolar için en dip rakamı açıklayan Necmettin Batırel'den son dakika flaş açıklama! 80 lira birden fırlayacak...

Elinde dolar olanlar hemen bakın! Dolar 5 saat sonra bu kadar olacak! Rakamları görenlerin ağzı açık kaldı

Dolar kahini Selçuk Geçer neyin fırlayacağını neyin çakılacağını açıkladı!

Altından herkes hazırlıklı olsun, bu rakamı uzun süre sonra ilk kez duyacaksınız! Acil telefon başına

Geri Dön