Ekonomi

Elimizdeki dolarları bozduralım mı? Doları olanlar acil bakın! Dolar 18 gün sonra bu kadar olacak

Dolar/TL kuru son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Dolarları bozduralım mı? sorusuna yanıtın arayanlar  18 gün sonrasına odaklandı... Dolar almak isteyenler ve dolar bozdurmak isteyenler doların ne kadar olacağını merak ediyor

Dolar/TL kuru son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Dolar almak isteyenler ve dolar bozdurmak isteyenler doların ne kadar olacağını merak ediyor.

Elinde doları olaup bozdurayım mı, bekleteyim mi? sorusuna yanıt arayanlar için 18 gün sonrası işaret edildi. Dolar/TL kuru dün en yüksesk seviyesine yükseldi.

Dün ABD istihdam verileri açıklandı. Verilen ardından dolar kuru yükselişe geçti. Dün dolar/TL 18,26 TL seviyesi ile zirveye yükseldi. Dün dolar endeksi 100 dolar üzerini test ederek yükseldi ve dolar diğer para birimleri karşısında değerlendi.

Dün ABD'de açıklanan istihdam verileri doların güçlenmesini sağladı. 

DOLAR KURU 18 GÜN SONRA...

Dolar/TL kuru dün 18,26 TL seviyesine yükseldi. Milyonlarca yatırımcı dolarda gözünü 18 gün sonrasına çevirdi. 
 FED 21-22 eylül tarihlerinde faiz kararını açıklayacak. ABD istihdam verilerinin açıklanması ile FED'in fazi kararını artırma yönündeki kararı netleşti.

FED faiz kararının açıklamasının ardından dolar/TL kurunun yükselmesi bekleniyor.

ABD Merkez Bankası'nın 22 Eylül tarihinde 75 baz puanlık faiz artırımına gitmesine yönelik beklentileri arttı. 

Dolar endeksi dün 109.62 puan seviyelerine yükselerek 20 yılın zirvesnde seyretti.  Dolar/TL kuru yurt dışı piyasalarda alış fiyatı 18,24 TL, satış fiyatı 18,29 TL seviyesinde işlem görüyor.

Dolar dün 18.26 liraya kadar yükselerek 2022 yılının zirvesini test etti. Dolar günü 18.22 liradan tamamladı. Dolar son olarak 21 Aralık tarihinde yaşanan kur şoku ile 18.36 liraya kadar yükselmişti.
 

DOLAR/TL KURUNDA SON DURUM

Milyonlarca yatırımcı dolar/TL kurunun hafta sonunun ilk gününde yakından takip ediyor. Elinde doları olanlar dolar bozduralım mı, alalım mı? Dolar bugün kaç TL? Dolar son dakika ne kadar? Dolar bugün ne kadar? sorularının yanıtlarını merak ediyor.

Dolar/TL kuru yurt dışı piyasalarda alış fiyatı 18,24 TL, satış fiyatı 18,29 TL seviyesinde işlem görüyor.

Dolar satacaklar durun, sakın yapmayın! Doların 2 ay sonra tam da bu rakama gelecek

“Sakın bozdurmayın” diyen Selçuk Geçer, dolar için tarih verdi!

İslam Memiş’ten olay yorum! Dolardan nasıl kâr edileceğini açıkladı