Ekonomi

Elimizdeki dolarları bozdurmalı mıyız? Yastık altında doları olanlar bakmadan sakın geçmeyin! Son dakika dolar kuru

Fed'in şahin kararlar alacağına yönelik beklentiler ve Avrupa'da artan enerji krizi korkusu Euro/dolar'ın gerilemesine yol açarken dolar yükseliş eğilimine devam ediyor. Peki elimizdeki dolarları bozdurmalı mıyız? Yastık altında doları olanlar sakın bakmadan geçmeyin, işte son dakika dolar/TL kuru..Dolar bugün de yukarı yönlü hareketine devam ediyor

Yastık altında doları olanlar, dolar kurundaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Dolar bugün de yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Peki elimizdeki dolarları bozdurmalı mıyız? Yastık altında doları olanlar bu rakamlara bakmadan sakın geçmeyin. İşte son dakika dolar/TL kuru...


Dolar kuru Fed'in şahin kararlar alacağına yönelik beklentilerinin artması ibreyi yukarı çevirdi. Euro dolar karşısında 20 yılın en düşük seviyesine gelirken, dolar resmen fırladı. Hal böyle olunca yatırımcılar '' elimizdeki dolarları bozduralım mı?'' sorusunu gündeme getirdi. 

Peki dolar bugün ne kadar? Piyasalardaki durum ne? Dolar ve eurodaki son veriler takip ediliyor. Piyasaların açık olduğu haftanın ikinci işlem gününde yani 24 Ağustos Çarşamba günü piyasalardaki ilk işlem günü nasıl başladı? Dolar kuru ne kadar? Dolar kuru, hafta sonuna nasıl başladı? Piyasalarda haftanın ikinci gününde son durum ne? Doların durumu ne? İşte 24 Ağustos Çarşamba günü dolar kuruna dair merak edilen detaylar…
 

Döviz kurları haftanın üçüncü işlem gününde hem yatırımcılar hem de döviz almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Döviz kurlarında dalgalanmalar bugün de devam ediyor. Dolar güne dünkü seviyesi ile başlarken yatay seyrediyor.


YASTIK ALTINDA DOLARI OLANLAR DİKKAT! BAKMADAN GEÇMEYİN

Dolar kurunda son dakika gelişmeler sabahın erken saatlerinden itibaren yakından takip ediliyor. Dolar dün alış fiyatı 18,20 TL alış fiyatı, satış fiyatı ise 18,26 TL bandında başlarken, bugün dolar/TL alış fiyatı 18,21 TL, satış fiyatı 18,27 TL seviyesinde işlem görüyor.

Yurt içi piyasalarda ve uluslararası piyasalarda euro dolar karşısında değer kazandı. Parite 13 Temmuz tarihinden sonra bir kez daha 1'in altına geriledi. Euro/dolar paritesi 1'in altına inerek 0,9967 seviyesini test etti.

ELİMİZDEKİ DOLARLARI BOZDURMALI MIYIZ?

Yatırımcılar ''Elimizdeki dolarları bozdurmalı mıyız? sorusunun yanıtını merak ediyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların ne oalcağı ile ilgili şu yorumu yaptı:

Selçuk Geçer, doların artışına oranla gram altınında yükseleceğini söyleyerek yeni seviyeyi işaret etti. Selçuk Geçer, "Dolarda o beklenen artış geldiğinde gram altın 1200 lira yıl sonunda 1500 seviyelerini test edecek. Dolar 20 TL ons altın 1800 olduğunda. Altın artışa devam edecek" dedi.

''Euro düşüyor, bu düşüş kalıcı değil'' diyen İslam Memiş'ten hiçbir yerde duyulmamış yeni dönem açıklaması

Dolar 18 gün sonra bu seviyeye gelecek! Analistler açıkladı, koşun bakın

Selçuk Geçer doların fırlayacağı tarihi yatırımcılarla paylaştı!