19 / 05 / 2024

Elimizdeki gümüşleri bozduralım mı? sorusuna İslam Memiş'ten yanıt geldi! Bakmayan bin pişman olacak

Elimizdeki gümüşleri bozduralım mı? sorusuna İslam Memiş'ten yanıt geldi! Bakmayan bin pişman olacak

Gümüş 2022 yılın en iyi dönemlerini geçiriyor. 13,50 TL seviyesine kadar yükselen gümüş fiyatları son günlerde dalgalanmaya başladı. Dün 13 TL'nin altına kadar gerileyen gümüş için yatırımcılar ''elimizdeki gümüşleri bozduralım mı? sorusuna yanıt aramaya başladı...



''ELİMİZDEKİ GÜMÜŞLERİ BOZDURALIM MI?''

Yatırımcılar, gümüş fiyatalarını yakından takip ediyor. Dün 13 TL altına gerileyen gümüş fiyatları bugün kritik seviye olan 13 TL sınırında hereket ediyor. Yatırımcılar gümüşteki bu ani iniş çıkışlar karşısında ''elimizdeki gümüşleri bozduralım mı?'' sorusunu araştırmaya başladı. İslam Memiş, gümüş yatırımcılarını uyararak sorularını yanıtladı.

Elimizdeki gümüşleri bozduralım mı? sorusuna İslam Memiş ten yanıt geldi! Bakmayan bin pişman olacak 

İslam Memiş, gümüş yatırımı için yatırımcıları öncelikle sabırlı olmaya devat ediyor. Gümüş yatırımının sabır istediğini söyleyen Memiş, gümüşün uzun vadede yatırımcısına her zaman kazandırdığını söyleyerek sadece bu yolda sabırlı olamak gerektiğini söyledi. Öte yandan gümüş fiyatlarının yükseleceğin vurgusunu yapan Memiş, gümüşün gram fiyatının 13,60 TL seviyesine kadar yükseleceğini söyledi.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gğncel gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş kaç lira oldu? Gümüş alış satış fiyatları ne kadar? 18 Kasım 2022 gümüş fiyatları

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön