Kent Haberleri

Elinde 1 dolar olan ile 1 euro olanın parası eşitlendi! 30 gün aradan sonra bir ilk daha yaşanıyor

Son dakika, Euro, ABD doları karşısında 20 Eylül tarihinden bu yana ilk kez 1,0006'yı gördü ve elinde 1 euro olan ile 1 dolar olanın parası eşit oldu. Euro ve dolar tekrar eşitlendi. İşte detaylar... Hollanda merkezli dev banka ING, burada olası bir kırılmanın 1,02'ye hızlı ve dik bir yükselişi tetikleyebileceğinin altını çizdi

Euro Dolar kuru, kilit seviyeden yükselmeye devam ediyor. Hollanda merkezli dev banka ING, burada olası bir kırılmanın 1,02'ye hızlı ve dik bir yükselişi tetikleyebileceğinin altını çizdi. Euro dolar paritesi şu dakikalarda  1,000 seviyesinde değerleniyor. Euro dolar paritesinin tekrar 1,000 seviyesine yükselmesi ile Euro ve dolar 30 gün aradan sonra tekrar eşitlendi. 

30 GÜN ARADAN SONRA EŞİTLİK GELDİ

ING ekonomistleri euro ve dolar ile ilgili son dakika açıklamarda bulundular. Euronun dolar karşısında tekrar yükselişe geçmesi ile elinde 1 dolar olan ile 1 euro ola eşit konuma geldi.

ING analistleri konu ile ilgili; birkaç hafta oldu, ancak şu anda euro/dolar kurunun düşük doğal gaz fiyatlarına ve ticaret koşullarındaki iyileşmeye yanıt verdiği görülüyor.

 

Euro/dolar tüm yıl boyunca fiyat hareketini içeren bir düşüş kanalından çıkmakla tehdit ettiğinden burada biraz dikkatli olmalıyız. Bu, 1,00'lik bir kırılmanın, 1,02 seviyesine oldukça keskin bir kısa süreli sıkışmayı tetikleyebileceği ve en azından bu yılki euro/dolar düşüşünün oranını (çeyrek başına yüzde 5) yavaşlatabileceği anlamına geliyor.

 

O zaman muhtemelen 1.00 seviyesinin euro/doları , gelecek haftaki Fed toplantısının dolara biraz daha destek sağlamasından önce, yarınki ECB toplantısı da dahil olmak üzere ivmeyi artırabilecek bir etap.”

EURO/TL NE KADAR? SON DAKİKA EURO/TL KURU

Yatırımcılar ve döviz kurlarını yakından takip edenler euro kurunun ne kadar olduğunu merak ediyor. Euro dolar paritesi 1,000 seviyesine yükselirken euro alış fiyatı aynı dakikalarda 18,62 TL, satış fiyatı ise 18, 68 TL seviyesinden işlem görüyor.

 
DOLAR/TL NE KADAR? DOLAR KAÇ LİRA OLDU? SON DAKİKA DOLAR KURU 26 EKİM 2022

Ekonomi gündeminden hiç düşmeyen dolar kuru yurt içi ve yurt dışı piyasalarda yakından takip ediliyor. Dolar endeksi bugün 111 seviyelerinden 110 seviyelerine kadar düştü. Dolar değer kaybetmeye başladı. Dolar alış fiyatı 18,63 TL, satış fiyatı 18,68 TL seviyesinden işlem görüyor.

Cüzdanında 1 eurosu bile olanlar bakmadan geçmeyin! Herkes bu kararı bekliyor! Euro yarın böyle olacak

Döviz piyasalarında son durum: Euro/TL bugün ne kadar oldu?

1 euronuz bile varsa sakın bakmadan geçmeyin! 2 gün sonra yer yerinden oynayacak