Ekonomi

Elinde 1 eurosu olanlar dikkat! Euro bugün kaç TL? 23 Haziran 2022 euro fiyatları

Euro/TL haftanın dördüncü işlem gününde ne kadar olduğu merak ediliyor. Elinde euro olanlar ve euro almak isteyenler döviz piyasasının yakından takip ediyor. Peki euro bugün kaç TL? Euro ne kadar oldu? İşte 23 Haziran 2022 euro kuru...  Euro kuru bugün güne yüzde 0,47 yükselişe geçti

Euro kuru bugün de yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor.  Euro kuru bugün güne yüzde 0,47 yükselişe geçti. Euro/dolar paritesi ise önceki kapanış seviyesinin yüzde 0,4 altında 1,0495'te dengeyi koruyor.

Bugün yurt içi piyasalarda Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın saat 14:00'da açıklayacağı faiz kararı bekleniyor. Faiz kararı piyasalar üzerinde belirleyici olacak.

 

Uzmanlar, küresel pay piyasalarında ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın bugün yapacağı açıklamalar öncesi artan resesyon endişesiyle risk iştahının düşük seyrettiğini söyledi.

Peki euro kaç TL bugün? Euro kuru bugün ne kadar? İşte son dakika euro kuru 23 Haziran 2022...

ELİNDE 1 EUROSU OLANLAR DİKKAT!

Euro/TL bugün güne yüzde 0,47 artışla başladı. Euro alış fiyatı 18,29 TL, euro/TL satış fiyatı 18,35 TL seviyesinde işlem görüyor. 

Euro alacaklar pür dikkat! Dolardan sonra sıra euroda! Euro/TL bugün kaç lira?

Euro bugün kaç lira oldu? Euro kurunda son durum ne? İşte euro alış satış fiyatları...