06 / 05 / 2024

Elinde altın olanlar için Ramazan Kurtoğlu'ndan son ikaz geldi! Aman dikkat! Bu tarihte altın fırlayacak...

Elinde altın olanlar için Ramazan Kurtoğlu'ndan son ikaz geldi! Aman dikkat! Bu tarihte altın fırlayacak...

Altın fiyatlarında yükseliş devam ederken, İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu'ndan elinde altın olanlar için son ikaz geldi! Altın bu tarihte fırlayacak...



ALTIN BU TARİHTE FIRLAYACAK

Ramazan Kurtoğlu altın yatırımcıları için son ikazını yaptı. Altın fiyatlarındaki yükselişe değinen Kurtoğlu 2023-2030 tarihleri arasında elinde altını olanların kazançlı çıkacaklarını söyledi.

Ramazan Kurtoğlu yaptığı açıklamada, “Teknik analizler geçmişi gösterir. Bunlar üzerinden yapılan gelecek analizleri artık daha sık ve alengirli spekülasyonlar yapıldığı için sizi yanıltma ihtimali yüksektir. 2023/2030 altının altın çağı. Enflasyona karşı nakitte kalmanın fırsat satın almaları yapmanın güvenli limanı” ifadesini kullandı.

Elinde altın olanlar için Ramazan Kurtoğlu ndan son ikaz geldi! Aman dikkat! Bu tarihte altın fırlayacak...

Ramazan Kurtoğlu açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: ''Altın tarihten günümüze Enflasyon canavarının yenemediği tek gerçek paradır. Dünyevi kökenli olmayan Altın monatomik/tek atomlu bir element olup dünyada 12 yüksek teknoloji laboratuvarı tarafından altının sırrı araştırılmakta.'' dedi.

Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Altın fiyatlarında son durum ne? İşte güncel son dakika altın fiyatları 10 Ağustos 2022...


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön