19 / 05 / 2024

Elinde altını olanlar müjde! İslam Memiş açıkladı! Satabilirsiniz!

Elinde altını olanlar müjde! İslam Memiş açıkladı! Satabilirsiniz!

Altına yatırım yapanlar ya da elinde altın bulunanlar piyasadaki gelişmeleri anı anına takip ediyor. Uzmanlar yatırımcıları gün gün uyarırken, elindeki altının değerlenmesini ve satmayı bekleyenlere müjde ise Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten geldi. İşte ayrıntılar…



Altın piyasası, parasını değerlendirmek için yatırım yapanlardan altın borcu olanlara binlerce insanın gün gün takip ettiği konulardan biri. Altın piyasasındaki dalgalanmalardan sonra uzmanların yorumları yatırımcının karar vermesinde etkili oluyor.

“Altın kahini” olarak tanınan İslam Memiş, bugün elindeki altını satmak isteyenleri çok sevindirecek değerlendirmelerde bulundu. İslam Memiş, merakla beklenen o sorunun yanıtını vererek,“Satışın zamanı geldi” açıklamasında bulundu.

 Elinde altını olanlar müjde! İslam Memiş açıkladı! Satabilirsiniz!

DOLAR KARŞISINDA DİĞER ENSTRÜMANLAR COŞTU

Altın piyasasına yönelik isabetli yorumlarıyla çok takip edilen ekonomi uzmanı İslam Memiş, gram altında meydana gelen yükselişle ilgili yeni değerlendirmeler yaptı. 'Satış için zaman geldi'  sözleriyle dikkat çeken Memiş, TV100 web sayfasında kaleme aldığı köşe yazısında, altına ve dolara yatırım yapmayı düşünenlere yönelik açıklamalarda bulundu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön