25 / 07 / 2024

Elinde altını olanlar müjde! İslam Memiş açıkladı! Satabilirsiniz!

Elinde altını olanlar müjde! İslam Memiş açıkladı! Satabilirsiniz!

Altına yatırım yapanlar ya da elinde altın bulunanlar piyasadaki gelişmeleri anı anına takip ediyor. Uzmanlar yatırımcıları gün gün uyarırken, elindeki altının değerlenmesini ve satmayı bekleyenlere müjde ise Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten geldi. İşte ayrıntılar…




 İslam Memiş, daha önceki yazısında belirttiği gibi dolar karşısında diğer enstrümanların coştuğunun görüldüğünü kaydetti.

Gram altınla ilgili çok merak edilen konuya da açıklık getiren Memiş,  piyasadaki yeni gelişmeleri aktardı.

KÂR SATIŞININ ZAMANI GELDİ

Finans Uzmanı İslam Memiş, "Altının ons fiyatı (XAU/USD) 1901 dolar olurken, gümüşün ons fiyatı (XAG/USD) 24,18 dolar, EUR/USD paritesi 1,0838, GBP/USD 1,2242 seviyelerine çıktı. Ancak kâr satışı için zaman da geldi"  ifadelerini kullandı.

“ÖNÜMÜZDEKİ İKİ HAFTAYI TAKİP EDİN”

Yazısında altının iki haftalık yükselişine ara vediğini belirten İslam Memiş, “Altının, gelecek yükselişlerin sağlıklı olması için biraz dinlemesi gerek. Ondan sebep alım yapmamış, gecikmiş veya eline yeni Türk Lirası geçenler önümüzdeki iki haftayı takip etmeli” diye uyarıda bulundu.

Elinde altını olanlar müjde! İslam Memiş açıkladı! Satabilirsiniz!

Altında gram tarafını takip etmek için de onsları dikkatle izlemeyi sürdürdüğünü ifade eden Finans Uzmanı İslam Memiş, yazısında şu bilgileri verdi:

“Bu hafta altın ve gümüş fiyatlarının ons tarafında bakıldığında kâr satışları görebiliriz. Direnç seviyelerinde gezinen emtia fiyatlarında destek seviyelerini takip ediyorum. Çünkü bakıldığında dolar/TL kurunun kontrole alınması, dolar tarafından destek veya negatif etkilenmesinin önüne geçilmiş oldu.

Borsa tarafında dalgalı seyir devam etse bile altta alanının olduğunu düşünüyorum.  Kripto konusunda kripto paralar haftaya agresif yükselişle başladı. 18-25 bin dolar aralığını takip etmeyi sürdüreceğim. Çok heyecanlı bir hafta olmayacağını şimdiden söyleyebilirim. İçeride borsa, siyasi açıklamalar ve kripto paraların konuşulacağı bir hafta geçeceğini öngörüyorum.”

“EYT nedeniyle satılık” furyası başladı!  Cep telefonunu satan da var, evine ilan açan da!

Cep telefonundan beyaz eşyaya hiç bir ihtiyacınızı ertelemeyin! Garanti Bankası'ndan kredi fırsatı!

Fiyat sabitleme kampanyası büyüyor, açıklamalar birbiri ardına geliyor! Şekerde de fiyat sabitleniyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön