03 / 05 / 2024

Elinde avucunda altın ve dolar olanlar aman dikkat! İslam Memiş 'Beklentim pozitif yönde' diyerek rakam açıkladı!

Elinde avucunda altın ve dolar olanlar aman dikkat! İslam Memiş 'Beklentim pozitif yönde' diyerek rakam açıkladı!

Altın ve dolar kurunda son dakika gelişmeler haftanın üçüncü işlem gününde de yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. İslam Memiş altın ve dolar yatırımcılarına ''Beklentim pozitif yönde' diyerek rakam açıkladı.



Altın fiyatlarında güncel rakamlar merak ediliyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,  yaptığı kritik açıklamalarla yatırımcıları uyardı. Gram, çeyrek, yarım, cumhuiyet altın fiyatları arama motorlarında araştırılıyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara 'Beklentim pozitif yönde' diyerek rakam verdi. 

BEKLENTİM POZİTİF YÖNDE!

İslam Memiş, altın ve dolar kurunda beklentisinin pozitif yönde olduğunu açıkladı.

1.700 TL altındaki gram altın seviyesinin kalıcı olmadığının altını çizen uzman isim, altın yatırımı yapmak isteynlerin söz konusu rakamları değerlendirmesi gerektiğini söyledi. 

İslam Memiş söz konusu açıklama ile ilgili oalrak şu ifadeleri kullandı. Gram altının ekranlarda 1667 lira olark görüldüğünü açıkladı. Yüzde 1 olarak görülen bu seviyelerde serbest piyasaya odaklanılmasının zorunlu odluğunu belirtti. 

Elinde avucunda altın ve dolar olanlar aman dikkat! İslam Memiş Beklentim pozitif yönde diyerek rakam açıkladı!

Memiş: ''Gram altın fiyatı 1700-1710 lira aralığında şu an itibariyle, bugün biraz toparlandı. Ons altından destek gördü gram altın / TL fiyatı. Beklentim pozitif yönde devam ediyor.'' dedi. 

Merkez Bankası'nın agresif faiz artırımından sonra kısa vadeli bir çekilme olduğunu belirten Memiş, '' O videolarımda ifade ettim 1700 lira altındaki gram altın seviyesi kalıcı değil diye.

Elinde TL bulunduran, döviz bulunduran, altın yatırımı yapmak isteyenlere buraların bir fırsat olduğunu ifade etmiştim. Gram altın / TL'de yön yukarı arkadaşlar.''  diyerek yatırımcıları uyardı.

 


Geri Dön