30 / 04 / 2024

Elinde dolar olan ne yapmalı? Dolar yatırımcısı dikkat! 12 Ağustos 2022 dolar ne kadar?

Elinde dolar olan ne yapmalı? Dolar yatırımcısı dikkat! 12 Ağustos 2022 dolar ne kadar?

Dolar/L kuru haftanın son işlem gününde yatırımcısı ve dolar almak isteyenler tarafından merakla takip ediliyor. Dolar/TL bugün de yukarı yönlü hareket ediyor. Peki elinde dolar olan en yapmalı? Dolar yatırımcısı dikkat! 12 Ağustos 2022 dolar/TL ne kadar?



PİYASALARDA SON DAKİKA GELİŞMELERİ

Çrşamba günü ABD enflasyon rakamları açıklandı. Açıklanan rakamlardan sonra piyasalar hareketlenmeye başladı.

Ülkede Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) temmuz ayında yıllık bazda ise yüzde 8,5 arttı. Beklentiler, TÜFE'nin bu dönemde yıllık bazda yüzde 8,7 artması yönündeydi fakat beklentinin altında kaldı.

 Elinde dolar olan ne yapmalı? Dolar yatırımcısı dikkat! 12 Ağustos 2022 dolar ne kadar?

Enerji fiyatları temmuz ayında aylık yüzde 4,6 azalırken, yıllık yüzde 32,9 arttı. ABD'de açıklanan enflasyon verileri öncesinde tüketicilerin enflasyon bekletisinde keskin düşüş görüldü.

ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra yurt içi piyasalarda dolar yükselişe geçerken dünya genelinde doların değeri düştü. Beklentinin altında açıklanan enflasyon rakamları doların düşünüldüğü kadar yükselmesine engel oldu.

Altın ve dolar tuzla buz oldu! İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki... Kabusunuz olacak

Altın ve dolar fırladı! Beklenen an geldi, hemen bakın! İşte piyasalarda deprem etkisi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön