Ekonomi

Elinde doları olanlar hazır olun! Dolar haftayı nasıl geçirdi, bu hafta dolar kuru ne olacak?

Fed'in faiz kararı piyasalarda büyük yankı yaptı. Başta döviz piyasası olmak üzere altın ve emtia piyasasında da hareketlilik başladı. Dolar/TL yükselişine devam ederken elinde doları olan vatandaşlar doların ne olacağını merak ediyor. Dolar ne olacak? Dolar fiyatlarının ne olacağını merak eden yatırımcılar ''Dolar/TL yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun cevabını merak ediyor

Elinde doları olan vatandaşlar, dolar kurunu yakından takip ediyor. Dolar fiyatlarının ne olacağını merak eden yatırımcılar ''Dolar/TL yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun cevabını merak ediyor. 

Dolar fiyatları bu hafta Fed'in faiz kararından sonra atak yaptı ve hafta içinde krtik seviye olan 15 lira barajını geçti. Dolar kuru yükselişe geçerken yatırımcılarda heyecanlı bekleyiş başladı. Peki bu hafta piyasalarda neler oldu? Dolar hangi seviyeleri gördü ve dolar ne olur? İşte tüm merak edilenler...

BU HAFTA  GÜNDEMDE NELER VARDI?

Gündemdeki tum bu gelişmelerin ışında dolar kuru ne oldu? Dolar bu hafta hangi seviyelere ulaştı? İşte merak edilenler..

DOLAR BU HAFTA HANGİ SEVİYELERİ GÖRDÜ?

Dolar kuru bayramın ilk günü 2 Mayıs 2022 tarihinde 14,93 liradan işlem gördü. Salı günü ise yükselmeye devam eden dolar kuru 14,97 liradan işlem gördü. Çarşamba günü ise 14,89 lira seviyesine geriledi. Perşembe günü 14,82 liraya gerileyen dolar haftanın son işlem gününde 15,04 lira oldu. 

Dolar kuru kritik seviye olan 15 lira ile haftayı kapattı. Peki dolar ne olur? Dolar yükselmeye devam edecek mi? Elinde dolar olanlar ne yapmalı? İşte merak edilenler...

ELİNDE DOLAR OLANLAR NE YAPMALI? DOLAR NE OLUR?

Elinde dolar olan vatandaşlar doların ne olacağını merak ediyor. Haftayı 15 lira seviyelerinde kapatan dolardaki yüsekliş rüzgarı bu hafta da devam edecek mi merak ediliyor. Dolar kuru Fed'in faiz kararı ile yükselişe geçti ve güçlenmeye devam ediyor.

Analistler dolar kurundaki yükselişin devam edeceğini söylüyor.  Analistler doların güçlendireceğini belirtiyor. Analistlere göre dolara yatırım yapmak için şu anda doğru zaman. Aksi takdirde geç olabilir diye uyarılarda bulundu. Fırtınanın yaklaştığını belirten Selçuk Geçer, ülkemiz için dolar kurunun 20 TL’nin üzerinde olduğunu vurguladı.

Dolar 15 lirayı geçti! Son dakika dolar kuru...

Doları olana müthiş haber: Piyasa alt üst oldu

Dolar gücüne güç ekliyor, sınıra geldi! İşte 6 Mayıs 2022 dolar/TL kuru...