Ekonomi

Elinde euro olanlar dikkat! Euro/TL haftayı nasıl geçirdi, euro ne olur bu hafta?

Elinde euro olan vatandaşlar euro kurunu yakından takip ediyor. Milyonlarca vatandaş doların güçlenmesi karşısında euronun ne olacağını merak ediyor. Peki euro haftayı nasıl geçirdi? Euro ne olur bu hafta? İşte merak edilenler...Euro kuru son haftayı 15,88 liradan kapatırken, dünya üzerindeki gelişmelerin etkisi ile değer kazandı

Euro almak isteyen vatandaşlar ve yatırım yapmak isteyenler tarafından euro kurunu sıkı takip ediliyor. Euro kuru son haftayı 15,88 liradan kapatırken, dünya üzerindeki gelişmelerin etkisi ile değer kazandı. 

Euro kuru gündemin etkisi ile hafta içinde yükselişe geçti. Peki euro/TL haftayı nasıl geçirdi? Euro ne olur bu hafta? İşte ayrıntılar...

EURO/TL HAFTAYI NASIL GEÇİRDİ?

Euro almak isteyen ve elinde belli miktar eurosu olan vatandaşlar euro kurunu  yakından takip ediyor. Euro kuru bayramın birinci günü uluslararası piyasalarda güne 15,64 liradan başladı. Haftanın ikinci gününe ise 15,65 lira seviyesine yükseldi. Euro kuru 04 mayıs Çarşamba gününe ise 15,81 liraya yükseldi. Perşembe günü 15,77 lira seviyesine kadar gerileyen euro haftayı 15,88 liradan tamamladı. 

Peki euro bu hafta ne olur? Euro yükselişe geçecek mi, düşecek mi? İşte detaylar...

 

EURO NE OLUR BU HAFTA?

Fed'in faiz kararı piyasalarda deprem etkisi yarattı. Fed'in faiz kararından sonra altın fiyatları düşmeye başlarken dolar kuru değer kazanmaya başladı. Dolar kuru yükselişe geçerken euro kurunda da dalgalanmalar yaşandı.

 

Ekonomi çevrelerinde tüm gözlerin dolara çevrildiği sırada bu kez Euro bölgesinde bomba bir gelişme yaşandı. Euro Bölgesi'nde ekonomik güven Rusya-Ukrayna savaşının etkisini sürdürdüğü Nisan ayında geriledi. Bu gerileme  Euro'ya güveni düşürdü. Fakat buna rağman euro dar alanında ani iniş çıkışlar sergiliyor. Bu hafta da euro kurunda dalgalanmalar bekleniyor. 

Euro/TL 16 lira seviyesine yaklaştı! Doların gücü Euro/TL' yi de etkiledi! 7 Mayıs 2022 Euro/TL ne kadar?

Euro/TL bugün ne kadar oldu? İşte 6 Mayıs 2022 son dakika euro kuru...

Euro, dolara meydan okuyor! Euro/TL bugün arttı! İşte euro kurunda son dakika