15 / 05 / 2024

Elinde euro olanlar hemen baksın! Tepe nokta şimdi göründü! Euro tam olarak bu kadar olacak

Elinde euro olanlar hemen baksın! Tepe nokta şimdi göründü! Euro tam olarak bu kadar olacak

Euro kurunda yükselişler devam ederken son dakika yorum Barclays ve Deutsche Bank'tan geldi. Barclays ve Deutsche Bank euro için tepe noktayı açıkladı. Elinde euro olanlar hemen baksın, euro tam olarak bu kadar olacak.



DOLAR GERİLEYECEK!

Barclays raporunda, doların 2023 ilk çeyrekte aşağı yönlü seyir izleyeceği yönünde daha önce yaptığı tahmini 2022 dördüncü çeyrek olarak revize etti. Barclays 2022 sonu için euro dolar parite tahminini 0,97'den 1,03 olarak revize etti.

 Elinde euro olanlar hemen baksın! Tepe nokta şimdi göründü! Euro tam olarak bu kadar olacak
DOLAR VE EURODA SON DURUM!

Dolar/TL ve Euro/TL kurundaki son dakika gelişmeler merak ediliyor. Dolar alış fiyatı şu dakikalarda 18,69 lira, satış fiyatı ise 18,71 TL. Euro alış fiyatı 19,23 lira, satış fiyatı ise 19,29 lira seviyesinde işlem görüyor. Euro dolar paritesi şu dakikalarda 1,03  seviyesinde. Dolar endeksi aynı dakikalarda 107'ye yükseldi.

Euronun yönü resmen belli oldu! Uzmanlar açıkladı! Yastık altında euro saklayanlar çabuk bakın

''Euro kurunda daha fiyatlanmamış bir alan var'' diyen uzmanlardan çarpıcı yorum geldi! Euro ne kadar olacak? 

Euro fiyatı yükseliyor! Yastık altı kabardıkça kabarıyor! Sadece 1 euronuz bile varsa acele edin

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön