Kent Haberleri

Elinde euro olanlar hemen baksın! Uzmanlar üstüne basa basa uyardı! Euro tam olarak böyle olacak!

Euro kuru dolar karşısında değer kazanmaya devam ediyor. Dolar ise güçünü her geçen gün kaybediyor. Euro yükselmeye devame derken elinde euro olanlar ''euro yükselmeye devam edecek mi?'' sorusunu yanıtını arıyor. Uzmanlar ise ütüne basa basa uyardı. Euro tam olarak böyle olacak! Hemen bakın... Euro dolar paritesi yükselmeye devam ediyor

Euro/TL kuru küçük ve büyük ölçkeli yatırımcılar tarafından her gün anlık olarak yakından takip ediliyor. Euro dolar paritesi yükselmeye devam ediyor. Dolar kuru ise gelişmiş ülke para birimleri karşıısnda gittikçe güçsüzleşmeye başladı. Yatırımcılar güvenli liman olarak gördükleri dolardan yavaş yavaş çekilirken euroya yatırım yapmaya başladılar. Öte yandan yatırımcılar ''euro yükselmeye devame decek mi?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Uzmanlar ğstğne basa basa uyardı. Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro tam olarak böyle olacak.

EURO DOLAR PARİTESİ YÜKSELİYOR!

Euro dolar paritesi her geçen gün yükselmeye devam ediyor. Haftaya yükselişle başlayan euro doar paritesi bugü de yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Euro dolar paritesi bugün yüzde 0,28 artışla 1,0643 oldu. 

 

EURO TAM OLARAK BÖYLE OLACAK!

Yatırımcılar ve döviz almak veya bozdurmak isteyen vatandaşlar ''euro yükselmeye devam edecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Konu ile ilgili ise uzmanlar üstüne basa basa uyardı. 

Piyasa uzmanı İslam Memiş, Doların Mart 2023 tarihine kadar yükselişini sürdüreceğini vurgularken "yatırımcılar, euro ve sterlin gibi enstrümanların miktarını artırmak için zaman buldu" ifadelerine yer verdi.

 

Memiş, 2023 yılının Mart ayına kadar yatırımcılar uzun vadeli yıllık pozisyonlarında emtia, Euro ve Sterlin gibi enstrümanların miktarını artırmak için zaman kazandığını belirtti. 

İslam Memiş, doları bir yatırımaracı olarak görmediğini söyleyerek, euro kurunda yükselişlerin devam edeceğini belirtti.

EURO/TL BUGÜN KAÇ TL? 22 ARALIK 2022 EURO/TL KURU

Yatırımcılar euro bugün ne kadar? Euro/TL kaç lira? Euro/TL kaç lira? sorularının yanıtlarını araştırıyor. Euro/TL 22 Aralık Perşembe gününe yukarı yönlü başladı. Euro/TL alış fiyatı 19,99 lira satış fiyatı 20 TL seviyesinden işlem görüyor.

Euro/TL bugün kaç lira oldu? Euro ne kadar? 21 Aralık 2022 euro/TL kuru son dakika!

Elimizdeki euroları bozduralım mı? Net yanıt geldi! Euro sene sonunda böyle olacak!