15 / 05 / 2024

Elinde gümüş olanlar hemen baksın! İslam Memiş gümüş için zirve rakamı açıkladı

Elinde gümüş olanlar hemen baksın! İslam Memiş gümüş için zirve rakamı açıkladı

Alrın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarındaki yükselişi değerlendirerek, yeni zirve rakamı paylaştı. Gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceğini söyleyen Memiş, yatırımcıları uyardı. Elinde gümüş olanlar hemen baksın. İşte son dakika gümüş gelişmeleri...



GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DAKİKA GELİŞMESİ

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde dalgalı seyir izliyor. Gümüş fiyatları alış fiyatı 12,51 lira, satış fiyatı ise 12,98 lşiradan işlem görüyor. Gümüün ons fiyatı ise  bugün 20,99 dolar oldu.

Dün gümüş gram alış fiyatı 12,73 lira, satış fiyatı ise 13,22 seviyesinden günü tamamlarken,  ons gümüş fiyatı ise 21,39 dolardan işlem gördü. 

Elinde gümüş olanlar hemen baksın! İslam Memiş gümüş için zirve rakamı açıkladı

PİYASALARIN GÖZÜ ABD ENFLASYON RAKAMLARINDA

Bugün ABD enflasyon rakamları saat 15:3'da açıklanacak. Piyasaların merakla beklediği rakamlar, altın, dolar, euro ve gümüş fiyatlarını etkileyecek.  

Analsitlere göre ABD enflasyonunun her iki yönde de sürpriz yapma ihtimali var. Bu durumda piyasa fiyatlamalarında sert dalgalanmalar yaşanabilir. Bu nedenle veri sonrası yüksek volatilite bekleniyor. Dolar kurunun gelecek karar doğrultusunda şekillenmesi beklenirken beklentiler yatay yönde hareket etmesi olarak görülüyor. Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Ağustos 2022 yıllık enflasyon oranı yüzde 8,2 olarak açıklanmıştı.

Gümüş son sürat gidiyor! Gümüş fiyatı 24 dolar olur mu? sorusunun yanıtı analistlerden geldi

Rekor... Gümüşün gram fiyatı 13 TL oldu! 

Fırladı... Gümüş fiyatları 13 TL sınırına dayandı! Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar müjde

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön