15 / 05 / 2024

Elinde gümüş olanlar hemen baksın! İslam Memiş ''satış için bekleyin'' dedi!

Elinde gümüş olanlar hemen baksın! İslam Memiş ''satış için bekleyin'' dedi!

Son dönemde en gözde yatırım aracı olan gümüş için Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten açıklama geldi. Elinde gümüş olanların satış için beklemelerini söyledi. Gümüş yatırımcıları hemen bakın! İşte İslam Memiş gümüş açıklaması...



ELİNDE GÜMÜŞ OLAN HEMEN BAKSIN!

Gümüş, yatırımcılarının yüzünü son üç yıldır güldürmeye devam ediyor. Pandemi dönemi ile birlikte ivme yakalayan gümüş fiyatları Fed'in politika adımları ile yükselişlerine ara verdi. Fakat geçen sene altının adeta rakibi oldu. Gümüşün gram fiyatı 2022 yılına 9 lira 92 kuruştan başladı. 2022'yi 14 lira 35 kuruş seviyesinden tamamladı. Böylece yılı yüzde 45 oranında bir kazançla kapattı.

Altın yatırımcısı ise geçen sene yüzde 43'lük bir kazanç elde etti. Gümüş yatırımcısı altın yatırımcısından daha çok kazandı.

Elinde gümüş olanlar hemen baksın! İslam Memiş satış için bekleyin dedi!


SATIŞ İÇİN BEKLEYİN!

İslam Memiş yükselişe geçen gümüş için yatırımcılarını uyararak, satış için acele etmemelerini söyledi. Memiş; ''Memiş, yılın 12 aylık sürecinde gümüşün performansının biraz daha hızlı olabildiğini ancak satış için biraz daha beklenmesi gerekiyor'' dedi.

Memiş, gümüş yatırımcısına uzun vadeli hareket etmeleri konusunda tavsiyede bulundu. Özellikle fon getirilerinde gümüşün değerlendirilmesi gerektiği açıkladı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön