Altın & Gümüş

Elinde gümüş olanlar ''Siz siz olun bu hatayı yapmayın!'' diyen İslam Memiş'ten sert uyardı. Gümüşte son dakika...

Gümüşe yatırım yapan yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ederken İslam Memiş'ten elinde gümüş olanlara uyarı geldi: ''Siz siz olun sakın bu hatayı yapmayın!'' Gümüşte son dakika 22 Ağustos 2022... Yatırımcılar ''Gümüş ne olur? Gümüş alalım mı, satalım mı? Gümüş bugün ne kadar oldu? gibi sorularınm yanıtlarını araşptırırken Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten  gümüş yorumu geldi: ''Siz siz olun sakın bu hatayı yapmayın!'' dedi ve yatırımcılara gümüş ile uyarılarda bulundu

Kıymetli metal olan gümüş, milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''Gümüş ne olur? Gümüş alalım mı, satalım mı? Gümüş bugün ne kadar oldu? gibi sorularınm yanıtlarını araşptırırken Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten  gümüş yorumu geldi: ''Siz siz olun sakın bu hatayı yapmayın!'' dedi ve yatırımcılara gümüş ile uyarılarda bulundu. İşte merak edilenler...

''SİZ SİZ OLUN SAKIN BU HATAYI YAPMAYIN''

Altın ve Piyasaları Uzmanı İslam Memiş "Elinde altın ve gümüş olanlar sakın ola ki, buradan satarım, düşükten yerine koyarım demeyin" dedi.

İslam Memiş TL'de bekleyenler için şu yorumu yaptı:TL'de bekleyene dolar haricinde altın, gümüş, euro, sterlin. Fiyata değil, getiriye bakmak gerek. Pariteler, ons'lar değer kaybetti. Bir miktar daha olabilir ancak alır işime bakarım. Dolar yürüdüğünde onlar koşar."

Piyasa uzmanı İslam Memiş ayrıca yüksekten satıp düşükten alırım umuduyla yaşayanlara da kritik uyarılarda bulunarak "Siz siz olun bu hatayı yapmayın" dedi. 

Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş kaç lira oldu? Gümüş fiyatları  kaç TL oldu? İşte son dakika 22 Ağustos 2022 gümüş fiyatları...

GÜMÜŞT SON DAKİKA 22 AĞUSTOS 2022

Gümüş fiyatları 2022 yılında en büyük kayıplarını yaşadı. Rusya Ukrayna savaşı ile birlikte kıymetli metallere olan talebin yükselmesi ile gümüş fiyatları arttı. 

Son zamanlarda ise gümüş fiyatlarında aşağı yönlü hareket yaşanmaya başladı. Günlük kayıp yüzde 3'ü geçti.

Gümüş fiyatları bugün yüzde 0,29 düşüşe geçti. Gümüş alış fiyatı 11,08 TL, satış fiyatı ise 11,58 TL seviyesinde işlem görüyor.
Gümüş ons fiyatı ise 19 doların altına gerileyerek 18,99 dolardan işlem görüyor.

GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLUR? GÜMÜŞ YÜKSELİR Mİ, DÜŞER Mİ?

Gümüş fiyatlarının ne olacağına yönelik Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten açıklama geldi. Altın ile yükselip altın ile düşüşe geçen gümüş fiyatları son günlerde dip seviyere kadar düştü.

İslam Memiş; “Ağustos ayının sonuna kadar gram altını 1.012 lira ile 1.050 lira aralığında takip edeceğim. Altında ve gümüşte hem gram hem de ons bazında hızlı yükselişler beklemekteyim. 1 Eylül itibari ile yükselişi altın ve gümüş tarafında beklemekteyim" dedi.

Gümüş fiyatları sert zemine çakıldı! Dolar yükseldi, gümüş dibi gördü! 21 Ağustos 2022 gümüş fiyatları...

Dolar fırladı, gümüş çakıldı! Gümüşe yatırım yapanlar dikkat! Bu rakamları görenler şaşkına döndü