21 / 05 / 2024

''Elinizdeki altınları sakın bozdurmayın'' diyen İslam Memiş peş peşe açıkladı! İşte tuzak burada başlıyor! Hemen bakın!

''Elinizdeki altınları sakın bozdurmayın'' diyen İslam Memiş peş peşe açıkladı! İşte tuzak burada başlıyor! Hemen bakın!

Altın Kahini İslam Memiş, yatırımcılara ''elinizdeki altınları sakın bozdurmayın'' uyarısında bulunarak düşebilecekleri tuzakları açıkladı. İşte tuzak burada başlıyor! Hemen bakın!



ELİNİZDEKİ ALTINLARI SAKIN BOZDURMAYIN!

İslam Memiş, 2022 yılında yatırımcısına yüzde 43 kazandıran en güvenli yatırım aracı olan altın için kritik değerlendirmelerde bulundu. Memiş, altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini açıklayarak ''elinizdeki altınları sakın bozdurmayın'' diyerek uyardı.

 Elinizdeki altınları sakın bozdurmayın diyen İslam Memiş peş peşe açıkladı! İşte tuzak burada başlıyor! Hemen bakın!

Memiş: ''Ons altın yükseliyor. 2022'de baskı altında kalmıştı altın fiyatları ancak 2023'te ciddi bir beklenti var bu da merkez bankalarının altın alımını artırdı.- Destek seviyelerine çekildikten sonra yeni bir atak bekliyorum. Bu da yılın ilk çeyreği, mart nisana tekabül ediyor. 1280'li rakamlar, 1350'li rakamlar, yıllık bazda 1450'li rakamlar sürpriz olmayacaktır. '' dedi. 


Geri Dön