28 / 04 / 2024

Elinizi çabuk tutun! Yudum ayçiçek yağında müthiş indirim; Fiyatı yüzde 15 aşağı düştü

Elinizi çabuk tutun! Yudum ayçiçek yağında müthiş indirim; Fiyatı yüzde 15 aşağı düştü

Carrefour'da Yudum 5 litre Ayçiçek Yağı Pet fiyatı CarrefourSA Kart'a Özel yüzde 15 indirimle satılıyor. Fiyatı 169,90 TL olan Yudum 5 litre Ayçiçek Yağı bu indirimle birlikte 144,90 TL'ye iniyor. İşte detaylar...




Carrefour, mutfaklarımızın vazgeçilmezlerinden biri olan ayçiçek yağı için müşterilerine harika bir fırsat sunuyor. Türkiye'nin önde gelen perakende zincirlerinden biri olan Carrefour, Yudum Ayçiçek Yağı için özel bir indirim kampanyası düzenliyor.

Üretiminde kullanılan özenle seçilmiş ayçiçek tohumlarından elde edilen yağ, sağlık açısından önemli olan düşük doymuş yağ içeriği ve yüksek omega-6 yağ asitleriyle biliniyor. Bu özellikleriyle Yudum Ayçiçek Yağı, sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlamak için ideal bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

CarrefourSA, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak alışveriş deneyimini daha da güzelleştirmeyi hedefliyor. Yudum Ayçiçek Yağı indirimi, müşterilere kaliteli bir ürünü daha uygun bir fiyatla sunmanın yanı sıra bütçe dostu alışveriş yapma imkanı sağlıyor. Ayrıca, büyük bir ambalaj boyutuyla sunulan yağ, uzun süreli kullanım için idealdir ve sürekli markete gitme ihtiyacını azaltıyor.

CarrefourSA Kart sahipleri, bu özel indirimden yararlanarak Yudum Ayçiçek Yağı'nı avantajlı bir şekilde satın alabilirler. Kampanya süresince, müşteriler büyük bir indirimle kaliteli bir ayçiçek yağına sahip olma fırsatını kaçırmamalıdır.


Geri Dön