27 / 04 / 2024

Elit Yapı Beytepe'de yeni projeler hayata geçiyor!

Elit Yapı Beytepe'de yeni projeler hayata geçiyor!

Elit Yapı, yeni projesi için çalışmaları hızlandırdı. Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, yaptığı açıklamada, Haziran 2012 tarihinde başladıkları Elit Royal Residencee proje inşaatını hedefledikleri sürede bitirdiklerini kaydetti.



Başkentlileri "butik residence" ile tanıştıran Elit Yapı, yeni projesi için çalışmaları hızlandırdı. Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, yaptığı açıklamada, Haziran 2012 tarihinde başladıkları Elit Royal Residencee proje inşaatını hedefledikleri sürede bitirdiklerini kaydetti.


Elit Royal Residence'ın inşa edildiği Beytepe bölgesinin öncüsü konumundaki projelerden olduğunun altını çizen Yıldızhan, "Şu an markalı konut projelerinin adresi haline gelen Beytepe'de yaşamın başladığı ilk projelerden biriyiz. Hedeflediğimiz sürede projemizi bitirmenin zaten başlı başına önemi var. 

Ama Beytepe bölgesini sürükleyen projeye imza atmak Elit Yapı için farklı bir gurur. Bizi tercih eden, satış ofisimize gelerek örnek dairemizi gezen herkese teşekkür ederiz. Beytepe'nin geleceği oldukça parlak. Biz de bu yüzden yeni projemizi de Beytepe'de hayata geçirmeye karar verdik. Önümüzdeki yılın ilk aylarında başlayacak olan yeni projemiz yine elit bir yasam garantisi verecek. Beytepe tecrübemizi yeni projede de göstereceğiz" dedi.


Dokuz Sütun 


Geri Dön