04 / 05 / 2024

Elit Yaşam Konakları Kurtköy'de 210 bin TL'ye!

Elit Yaşam Konakları Kurtköy'de 210 bin TL'ye!

Yapımına 2007 yılında başlanan Elit Yaşam Konakları, Delmar Yapı İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Kurtköy'de inşa edilen projede yaşam başladı



17 bin 300 metrekare arsa üzerine inşa edilen Elit Yaşam Konakları 13 blokta 88 konuttan meydana geliyor. Projede 68 metrekare 1+1 stüdyo dairelerden 248 metrekare 5+1 villalara kadar çok sayıda konut seçeneği yer alıyor.

Delmar Yapı İnşaat, JBS Development, LLC USA şirketlerinin ortak girişim ve yatırımları ile hayata geçirilen Elit Yaşam Konakları'nda sağlıklı ve eğlenceli bir yaşam için gereken tüm olanaklar bulunuyor.

Yüzde 82'si yeşil alan olarak projelendirilen Elit Yaşam Konakları'nda tapular hemen teslim. Hayallerin Yaşam Alanı sloganıyla yapımı tamamlanan proje ksek teknolojik standartlar, çağdaş sistemler, sosyal ve sportif olanaklar ile modern bir bahçeli ev ortamı sunuyor.

2009 yılından bu yana konut teslimlerinin yapıldığı projede 8 metrekarelik 1+1 konutların fiyatları 210 bin TL olarak belirlendi. 136 ile 164 metrekare arasında değişen alanlara sahip 3+1 konutların fiyatları ise 305 bin TL'den başlıyor ve 325 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Projenin ödemelerinde yüzde 30 peşinat veriliyor. Geri kalan yüzde 70'lik kısmı 120 aya kadar vadelendiriliyor. Projenin toplam inşaat alanı 11 bin 400 metrekare olarak belirlendi.

Elit Yaşam Konakları içerisinde; Yeşil alanlar, bahçeler, havuz, spor salonu, basketbol ve voleybol sahası ile her konuta özel açık otopark, dinlenme alanları, yürüyüş parkuru, koşu parkuru, sauna ve tenis kortu yer alıyor.

Elit Yaşam Konakları, Sabiha Gökçen Havalimanı, Formula 1 yarış pisti ve Okan Üniversitesine 3 kilometre, Sabancı Üniversitesi ve Koç Lisesine 6 kilometre mesafede bulunan Elit Yaşam Konakları, Viaport Alışveriş Merkezine 2, Ro-Ro Limanına 10 ve feribot iskelesine 12 kilometre uzaklıkta...

Elit Yaşam Konutları'nda neler var

Aydos Ormanı Manzarası
Kardelen Korusu Komşuluğunda Doğal Parkur
%81'si Yeşil Olarak Projelendirilmiş Rekreasyon alanları
Genel Açık Park ve Dinlenme Alanları
Özenle Peyzaj Tasarımı Yapılan Yeşil Alan ve Bahçeler
Rengarenk Çiçek Bahçeleri İçinde Yürüyüş ve Koşu Parkuru
Açık Havuz - Kapalı Havuz - Çocuk Yüzme Havuzu
Yeşillikler İçinde Ahşap Güneşlenme Terasları
Kapalı Spor Salonu Aktivite Merkezi
Açık Spor Alanları, Oyun Parkları
Kulüp Binası, Sauna
Tenis, Basketbol ve Voleybol Sahası
Her Konuta Özel Açık Otopark

 0216 482 70 70

http://www.elityasamkonaklari.com


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön