05 / 05 / 2024

Elite City projesinde ısı yalıtımından yararlanıldı!

Elite City projesinde ısı yalıtımından yararlanıldı!

Şua İnşaat, Halkalı Atakent'te devam eden Elite City'de ısı yalıtımında uçak teknolojisinden yararlandı. Enerji tasarrufu sağlayacak projede dairelerin fiyatları 196 bin TL'den başlıyor. Yakın zamanda Pendik ve Göztepe'de de inşaata başlayacak



Şua İnşaat ve Emlak GYO Hasılat Paylaşımı ile Halkalı Atakent'te yapılan Elite City projesi 61 -190 metrekare arasında 590 daireden oluşuyor. Projede 2 + 1 ve 3 + 1 dairelerde, hemen her dairenin mutfak cephelerinde kendilerine özel bir de kış bahçesi yer alıyor. 4, 8, 20 ve 30 katlı binalar bulunduğu Elite City, yatay ve dikey bloklar yer alıyor. 2012 yılının sonunda sahiplerine teslim edilmesi planlanan projede daire fiyatları 196 bin TL ile 452 bin TL arasında değişiyor.
200 milyon TL değeri bulunan projede peyzaj alanının tamamının trafiğe kapalı olarak tasarlandı. Konvansiyonel kalıp tekniğiyle yapılan projede tamamen porselen seramikle kaplı dış cepheler binalara temiz bir görüntü oluşturuyor. Bu teknoloji binaların genç durmasını ve ısı izolasyonu sağlıyor. Metrekare fiyatlarının 2 bin TL'den başladığı projede ev sahibi olmak isteyenlere Şua İnşaat, Yapı Kredi Bankası, Vakıfbank, ING Bank, Asya Katılım Bankası ve Denizbank ve Akbank tarafından farklı bütçelere göre esnek finansman modelleriyle 10 yıla kadar kredi imknı sağlanıyor. Ödeme planına göre, sıfır peşinatla konut bedelinin yüzde 10'ü Nisan'da ödeniyor. Kalan miktar ise 120 ay yüzde 0.78 faizle kredilendiriliyor. Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Nimetullah Kaya, projede amaçlarının küçük metrajlı, tünel ve ticarî esaslı bir proje değil, geniş, ferah, nitelikli, dikeyde yapılanmanın yanında az katlı yapı seçeneğine de cevap veren bir proje olduğunu söylüyor. Kaya, "Hedefimiz rezidans konforuna sahip, sosyal donatısı ve yeşil alan oram ile dikkat çeken, bölgede yaşlı ve çocuklara en üst seviyede hitap eden tek projeye imza atmak. Özenli ve işlerinde son derece profesyonel bir ekiple bu rüyamızı gerçeğe çevirdik. Elite City, kalite, konfor ve huzur arayanların yeni adresi olacak" dedi.
 
Site içinde araç dolaşamıyor

7'den 77'ye herkese uygun sosyal alanlara yer verilen projede ev sahipleri kapalı yüzme havuzu, fitness center, Türk hamamı, sauna, buhar odası ve vitamin bar'dan oluşan kapalı sosyal tesisin yanı sıra, açık ajana konumlandırılmış yüzme havuzu, çocuk havuzu, tenis, basketbol ve voleybol sahaları gibi imknlardan ya-rarlanabiliyor. Yüzde 89'u yeşil alan olan Eli-te Cir/de tüm araçlar sitenin altına konumlanan kapalı otoparka park ediliyor. Site içerisinde araç dolaşmasına izin verilmiyor. Özellikle çocuklu aileler düşünülerek yapılan proje çocukların koşup oynaması, yaşlıların ise yeşillikler arasında yürüyüş yapabilmesi için en uygun ortamı sağlıyor.

Projede çocuklu aileler Kids Club'ta kreş hizmetinden de yararlanabiliyor. Eczane, market, kuru temizleme, pastane, kuaför gibi günlük yaşamda ihtiyaç duyulacak her türlü alışveriş birimi özel bir bölümde yer alıyor. 24 saat güvenlik ve kameralı sistemle izleme, siteye kontrollü giriş-çıkışı ve interkom sistemi de projede yer alıyor. Sistem, ev sahiplerinin site içerisinde alanları da interkom sistemiyle izlemelerini sağlayarak çocuklarını oyun oynarken ya da çocuk havuzunda yüzerken evlerinden takip etmelerine olanak tanıyor. Elite City, Atatürk Havaalanı,  Marmaray  ilk istasyonu, iki tam teşekküllü hastaneye yakınlığının yanı sıra yapımına bu yılın sonlarında başlanacak olan Tema Park'a yürüme mesafesinde bulunuyor.
Sabah/Dilek Taş
 
 

 


Geri Dön