29 / 04 / 2024

Elite Concept kampanyalı ödeme planı!

Elite Concept kampanyalı ödeme planı!

Firma: Şua İnşaat

Proje: Elite Concept

Elite Concept kampanyalı ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe’de yükselen proje Şua İnşaat imzasını taşıyor. 



785 konut, 26 ticari üniteden meydana gelen projede Kurban Bayramı’nda teslime özel ödeme imkanı sağlanıyor. Elite Concept projesinde 24 katlı 3 blokta 1+1’den 4+1’e kadar daire tipleri yer alıyor.

Şua İnşaat tarafından yükselen proje İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçiriliyor.

 

Elite Concept kampanyalı ödeme planı!

Kampanya kapsamında yüzde 30 peşinat ve banka kredisiz 48 ay sıfır faiz fırsatı sunulan projenin iki bloğu hemen teslime hazır durumda.  

 

Elite Concept metro ve metrobüsün yanı başında, E-5 karayoluna 1 dakika uzaklıkta bulunuyor. 
 
Fikirtepe’nin en merkezi lokasyonunda yükselen proje 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika,  İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika mesafede konumlanıyor. 

Elite Concept'te sauna, buhar odası, fitness center, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark, kapalı havuz, cafe, süs havuzları, açık teras bahçeleri mevcut.

 


Tel: 444 9 782 
Web: http://www.eliteconcept.com.tr/


projeye sor



Geri Dön