27 / 04 / 2024

Elite Concept, ulaşım ve zamandan tasarruf sağlayacak!

Elite Concept, ulaşım ve zamandan tasarruf sağlayacak!

İnşaat sektöründe başarılı projelere imza atan Şua İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirilen Elite Concept, ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yer alarak hem ulaşım hem de zaman tasarrufu sağlıyor.



İstanbul’un gözde merkezlerinde Kadıköy Fikirtepe’de  Şua İnşaat tarafından hayata geçirilen Elite Concept, çok farklı ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yer alarak hem ulaşım maliyetlerinden hem de zamandan büyük tasarruf sağlamayı amaçlıyor. 

Elite Concept Kadıköy Fikirtepe’de; eğlence, kültür, alışveriş, yatırım ve hayatın tam merkezindeki konumunun yanı sıra İstanbul’un dört bir yanına hakim manzarasıyla da elit bir yaşam konsepti vadediyor. 

Elite Concept, ulaşım ve zamandan tasarruf sağlayacak!

E-5 karayoluna 1 dakika mesafe, metro ve metrobüsün yanı başında 

Kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi pek çok farklı ulaşım alternatifinin kesişim noktasında bulunan Elite Concept,E-5 karayoluna 1 dakika mesafede, metro ve metrobüsün yanı başında konumlanıyor. Çevresinde birçok eğitim kurumu ve hastanenin yer aldığı Elite Concept; Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesi, Moda sahil ve Kalamış Marina’ya 10 dakika, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika, Akasya AVM’ye 400 metre ve Emaar Square Mall'a ise yaklaşık olarak 1 kilometre  mesafede yer alıyor.

Fikirtepe bölgesinin kendi içerisinde açık teras bahçeleri bulunan tek projesi 

Tablet ve akıllı telefonlarla internet üzerinden kontrolü sağlanan akıllı ev konseptiyle hayatı kolaylaştıracak Elite Concept, 24 kattan oluşan 3 blokta, 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanları barındırıyor. Yüzde 75’i sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılan projenin sosyal tesisleri içinde; kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark bulunuyor.

Blok zeminlerinde bulunan çarşı caddedeki mağazalar ise giyimden gıdaya, eczaneden markete, banka şubelerinden ATM’lere kadar tüm önemli ihtiyaçları karşılayacak şekilde tasarlandı. Yüksek enerji verimliliği ve su tasarrufu sağlayan proje Fikirtepe bölgesinin kendi içerisinde açık teras bahçeleri bulunan tek projesi olarak ön plana çıkıyor.
 
https://www.eliteconcept.com.tr/tr/frontpage


Geri Dön