28 / 04 / 2024

Elite Concept'te yüzde 20 indirim fırsatı!

Elite Concept'te yüzde 20 indirim fırsatı!

Şua İnşaat tarafından hayata geçirilen Elite Concept projesinde ayın 20’sine özel yüzde 20 indirim sunuyor. Projede daire teslim ediliyor.



İstanbul’un en yüksek prim vadeden lokasyonu Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçirilen Elite Concept projesi 24 katlı 2 blok olarak dizayn edidi. Projede daireler ise 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.

Elite Concept’te Eylül ayının 20’sine özel yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Projede 36 sıfır faiz ve 0,99
faiz oranıyla 120 aydan 180 aya kadar vade seçeneğine ek kişiye özel ödeme planı uygulanıyor. 

Toplam 785 konut ve 26 ticari üniteden meydana gelen proje sosyal yaşam alanlarından meydana geliyor. Proje eğlence, kültür, alışveriş, yatırım ve hayatın tam merkezinde konumlanıyor. Elite Concept,
İstanbul’un dört bir yanına hakim manzarasıyla elit bir yaşam konseptinin yanı sıra yüksek kazanç sağlıyor.

4 yılda konut fiyatlarının yüzde 188 arttığı Fikirtepe’de yükselen proje Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika, Akasya AVM’ye 400 metre ve Emaar Square Mall'a ise 1 km mesafe uzaklıkta konumlanıyor.

Yüzde 75’i sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılan projenin sosyal donatı alanları arasında kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş
parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark bulunuyor.

Web:www.eliteconcept.com.tr


 


Geri Dön