27 / 04 / 2024

Elite Concept’ten yüzde 10 peşinat fırsatı!

Elite Concept’ten yüzde 10 peşinat fırsatı!

Satışların devam ettiği Şua İnşaat projelerinden olan Elite Concept’ten yüzde 10 peşinat ve kişiye özel ödeme planı ile konut sahibi olmak mümkün...



Şua İnşaat tarafından hayata geçirilen Elite Concept projesinde yepyeni bir kampanya başladı. Projede Ramazan ayı boyunca 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuyor. Projede peşinatlar yüzde 10'dan başlıyor. Projede ayrıca kişiye özel ödeme planları da sunuluyor. 

Elite Concept projesi 24 katlı 3 blokta 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından meydana geliyor. Teslimler Temmuz 2018’de başlayacak.

Elite Concept konum olarak E-5 karayoluna 1 dakika mesafede, metro ve metrobüsün yanı başında, Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika uzaklıkta yer alıyor. 

Kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark gibi alanların yer aldığı Elite Concept projesinin yüzde 75'i yeşil alandan meydana geliyor. 

Web: http://eliteconcept.com.tr/tr/frontpage


Geri Dön